facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van 't Hof Makelaardij Zoetermeer

Van 't Hof Makelaardij Zoetermeer

Info

Van ‘t Hof Makelaardij is dé makelaar voor de aan- of verkoop van uw huis.

Geschiedenis

Van ‘t Hof Makelaardij is dé makelaar voor de aan- of verkoop van uw huis.

Ook voor hypotheekadvies, taxaties, verzekeringen en andere woningadviezen kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Met tientallen jaren ervaring, actuele markt- en vakkennis en gedrevenheid hebben wij onze naam gevestigd. De tevredenheid van onze klanten is zeer groot. Mede daardoor hebben wij langdurige relaties met onze klanten.



"Van ’t Hof doet dienst als makelaar Zoetermeer.Wij zijn makelaar in de breedste zin van het woord: we ontzorgen je graag volledig en hebben onze dienstverlening dan ook om dit principe heen gebouwd. Je kunt bij ons daarom niet alleen terecht als je een makelaar in Zoetermeer zoekt die je als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar kan bijstaan. Je vindt bij ons ook specialistische kennis over taxaties en hypotheken."
Adres: Duitslandlaan 430, 2711 BN Zoetermeer
Telefoonnummer: +31793422788
Stad: Zoetermeer
Route: Duitslandlaan 430
Postcode: 2711 BN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beste makelaar Zoetermeer, Van 't Hof Rijnland, van 't hof zoetermeer huurwoningen, Van 't Hof Makelaardij huren, Van 't Hof Makelaardij Waddinxveen, Aankoopmakelaar Zoetermeer, Van 't Hof Rijnland Zoetermeer, Verhuurmakelaar Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs Zoetermeer Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs Zoeterme... 879 meter Hele plezierige makelaars om mee samen te werken. Ik zal het niet snel meer doen, maa...
Business Connect Business Connect 1 km Business Connect Bedrijfsmakelaardij is al sinds 1987 gespecialiseerd op het gebied v...
Van As Makelaardij B.V. Van As Makelaardij B.V. 1 km Geweldige behulpzame makelaar mw v As die met goede ideeën mij zeer goed heeft geholp...
Recensies
Echt geen goede service! We hadden een bod uitgebracht niks meer van gehoord nog geduldig gewacht. Maar zelf gebeld na een week. Ja we hebben de aankoopmakelaar gebeld. Nou dat was totaal niet waar! Belachelijk hoe dit is gegaan.
Hebben geen moeite om je aan het lijntje te houden voor eigen gewin. Komen afspraken die ze zelf voorstellen niet na. Poeslief als ze denken iets aan je te hebben. En als ze je niet meer nodig hebben wordt je gedumpt met een appje van 3 woorden. Het is dat de huidige woningmarkt makelaars toestaat zich zo te gedragen. Maar mocht je enige keus hebben zou ik nooit met ze in zee gaan.
Goede en betrouwbare makelaar, goed gesprek en tips over de verkoop van het huis.
Arno Schipper heeft was de taxateur voor ons huis. Ondanks wat miscommunicatie met wat precies de bedoeling was door de organisatie die hem heeft ingehuurd, heeft hij dit top opgepakt en ons tijdig een taxatie rapport toegeleverd.
Voor het eerst contact gehad met deze makelaar. Ik kreeg meteen een koele en klantonvriendelijke dame aan de lijn. Verloor meteen al mijn enthousiasme voor het huis dat ik graag wilde bezichtigen.
Eerste ervaring op de huizenmarkt gehad met Van 't Hof makelaardij in Zoetermeer. Nadat we een bod hadden gedaan op een huis, hebben wij niks meer van de makelaar vernomen, geen tegenbod of afwijzing van ons bod, helemaal niks. Een paar keer de makelaar geprobeerd te bellen, maar die nam niet op en belde ook niet terug. Na een tijdje hebben we het makelaarskantoor maar gebeld, en die hadden de mededeling dat het huis al onder voorbehoud verkocht is en dat er met alle bieders contact is geweest. Behalve met ons, zij namen aan dat wij niet meer konden lenen dan wat wij hebben geboden, wat complete onzin is. Verschrikkelijke eerste ervaring.
Arrogante onbeleefde makelaar die je zelfs als je het hoogste bod hebt gedaan nog probeert over te halen om hoger te bieden met het argument dat er nog een bieder is die hetzelfde heeft geboden. Omdat ik de woning heel graag wilde nog hoger geboden waarna er geen reactie meer kwam van de makelaar. Telefoon opnemen doet deze arrogante makelaar sowieso niet. Terugbellen evenmin. 19 uur na de afgesproken deadline een standaard afwijs mailtje van het kantoor was het resultaat. Huizenkopers let op als u deze makelaar tegenkomt!!! Speelt een vies spelletje
VERSCHRIKKELIJK!!!! Neemt mensen niet serieus, arrogantie ten top, reageert niet op mails ,telefoontjes en appjes, hoogst onbeschofd !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid