facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Stipdonk Landschapsinrichting BV

Van Stipdonk Landschapsinrichting BV

Info

Van Stipdonk Landschapsinrichting is 50 jaar actief op het brede terrein van onze natuurlijke omgeving.

Geschiedenis

Van Stipdonk Landschapsinrichting is, zoals de naam al aangeeft, meer dan 45 jaar actief op het brede terrein van onze natuurlijke omgeving. De activiteiten omvatten aanleg, renovatie en onderhoud, waarbij het leveren van kwalitatief goed werk voorop staat. De insteek is klantgericht, flexibel handelen en meedenken in het oplossen van de problemen en realiseren van de wensen van de klant. In de uitvoering van de werkzaamheden komt dit dagelijks tot uiting, zo zijn de "werkers in het veld" bereid tot aanpassingen en denken mee als de situatie daarom vraagt. Voor de ondersteuning van het machinepark staat de eigen constructiewerkplaats paraat.



"Van Stipdonk Landschapsinrichting al meer dan 50 jaar uw partner op het gebied van natuurbeheer, cultuurtechniek én groenvoorziening.De aanleg, het onderhoud en renovatie van onze natuurlijke omgeving is wat wij met veel passie doen. Door onze diverse projecten werken we dagelijks in de meest bijzondere landschappen. We durven indien nodig bij de opdrachten buiten de gebaande paden te gaan om nieuwe wegen te ontdekken. Wij denken mee en gaan altijd voor het beste resultaat, daar zijn we trots op. Doordat we ons eigen uitgebreide machinepark onderhouden, optimaliseren, modificeren én de deskundigheid van onze mensen, springen wij maximaal in op de wensen van de klant en het project.Landschapsrichting is wat we doen."
Adres: Hulsterweg 11, 5662 TL Geldrop
Telefoonnummer: +31402856366
Stad: Geldrop
Route: Hulsterweg 11
Postcode: 5662 TL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Van Stipdonk facebook
Recensies
Hovenier, Loonwerk, Bosbouw, veelzijdig bedrijf waar vakwerk voorop staat
Dit bedrijf bestaat al lang, het is een dynamische bedrijf, ze doen van alles in de landschaps onderhoud , o.a. hei maaien , plagen ook Rietvelden maaien en ruimen sloten maaien en ruimen het maaien van bermen en ruimen land schap paden maken en herstellen ,dit allemaal met speciale machine 's .
Wij hebben al jaren een super fijne samenwerking met dit mooie bedrijf. Goede en snelle service! Bedankt!
Fijn gewerkt in Oirschot met de mensen van dit bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid