facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Stekelenburg Hengelsport

Van Stekelenburg Hengelsport

Info

Let op:

In de maanden,
november-december-januari-februari-maart hebben wij geen koopavond!!



"Vanuit onze sfeervolle hengelsportwinkel in Valkenswaard exploiteren we diverse hengelsport-webwinkels, waar klantvriendelijkhied en servicegerichtheid de boventoon voeren."
Adres: Carolusdreef 110, 5552CE Valkenswaard
Telefoonnummer: 040-2012826
Stad: Valkenswaard
Route: Carolusdreef 110
Postcode: 5552CE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Duitse hengelsport webshop, Hengelsport Sale, Hengelsport Duitsland, Groothandel hengelsport, Dierenwinkel Valkenswaard, Openingstijden Van Stekelenburg Valkenswaard, Hengelsport Roermond, Hengelsport Brabant
Recensies
Wat een slechte zaak!! Mijn stiefdochter van 14 jaar heeft gewoon een hamster meegekregen zonder medeweten van haar ouders of een ouder iemand. Ze wist niet dat 2 hamsters niet bij elkaar mochten waardoor onze hamster nu dood is. Belachelijk dat ze een dier aan een kind meegeven!!
Deze mensen hebben het bij Nash-tackle voor elkaar gekregen dat ik een essentieel onderdeel coontjes van drie Nash abbreviated hengels heb kunnen vervangen waardoor er weer balans in de hengels is, dank!
Een verkeerde bestelling binnen gekregen van Van Stekelenburg Hengelsport..kan gebeuren natuurlijk,maar na meerdere keren contact te hebben gehad,en 3 maanden verder nog steeds niet de juiste bestelling binnen!Is dat normaal voor deze winkel?
Telkens ik naar center parcs ga bezoek ik deze zaak, mooie familiale zaak, niet te groot en toch ruim aanbod
ik kom al jaren bij stekelenburg, vriendelijk personeel en behulpzaam, smeren je niks aan wat je niet nodig hebt . superwinkel..
Hier werd ik prima geholpen, vriendelijke bediening in een ruim assortiment
Nieuwe aardige bediening wat tropische vissen en plantjes voor aquarium gekocht.
Aardige eigenaar
Fijne winkel, ruime keuze
Er is een reden waarom ik intussen al ruim 15 jaar naar deze winkel kom. Je kan producten voor misschien voor "5 a 10%" goedkoper online bestellen maar dat doet teniet aan de service die je krijgt en het is prettig om om je aankopen fysiek in in handen te hebben gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid