facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Steendelaar Tandartsen en Mondhygiënisten

Van Steendelaar Tandartsen en Mondhygiënisten

Info

Van Steendelaar Tandartsen is een moderne tandartspraktijk in Zeist. Hier kunt u terecht voor de tandarts, mondhygiënist en preventie-assistente.

Geschiedenis

Ruime gratis parkeergelegenheid!

Adres: Joost van den Vondellaan 57, 3705 JB Zeist
Telefoonnummer: 030 69 40 053
Stad: Zeist
Route: Joost van den Vondellaan 57
Postcode: 3705 JB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beste tandarts Zeist, Spoed tandarts Zeist, Tandarts Zeist Vollenhove, Angst tandarts Zeist, Van Bennekom Tandartsen, Samenwerkende Tandartsen Zeist, Joost van den Vondellaan 57 Zeist, Tandarts Bilthoven
Recensies
Eerste keer in mijn leven dat zelfs de verdoving geen pijn deed.
De tandarts is prima, geen klachten tot dusver. Het wachten totdat je iemand te spreken krijgt duurt tergend en absurd lang. Ik weet niet wat die receptioniste allemaal aan het uitspoken is maar ik denk er inmiddels over om een andere tandarts. Ben normaal gesproken best geduldig maar ik heb ook mijn grenzen. Gemiddelde wachttijden van meer dan 5 minuten zijn daar niet ongewoon.
De beste in Zeist, heel professioneel en super vriendelijk allemaal, goed geholpen, behandeling is aan mijn wensen aangepast en ik kreeg de beste zorgen, niet alleen mezelf maar ook mijn kinderen waren erg blij, speciale dank aan de tandarts Gerritsen en zijn assistent!
Prima praktijk, zo lang je geen prothese nodig hebt. Dan neeemt Mariëlle Geertman de behandeling over en beslist op basis van hoe aardig zijn de patiënt wel of niet vindt of deze naar haar gratie en prothese mag ontvangen. Mocht zij de patiënt te bijdehand vinden dan zal ze niet alleen behandeling weigeren, maar haar uiterste best doen om te zorgen dat deze nergens in Nederland meer hulp ontvangt. Ze was ook na waarschuwing ontzettend ruw bij het onderzoek, terwijl patiënt meerdere bloedende wonden in de mond had, en probeerde patiënt NIET haar eigen patiënt te chanteren door te zeggen dat als die haar niet liet kijken, een prothese hoe dan ook nooit zou gebeuren. Toen de kaakchirurg alsnog de prothese goed keurde want die was eigenijk al jaren keihard nodig weigerde zij nazorg te verlenen omdat ze gepasseerd was in het beslissingsproces. Dus blijf uit haar buurt of maak de nodige knievallen voor mevrouw, of je kan een behandeling wel schudden. De rest van het personeel is prima, maar te bang voor haar om het welzijn van hun patiënten te bewaken als zij zich ermee bemoeit.
praktijk is altijd schoon en opgeruimd. personeel is vriendelijk. stellen je op je gemak en nemen de tijd voor al je vragen. aanrader!
Wij komen er al dertig jaar bij STEENDELAAR altyd vriendelijk te woord en correct.
Allerbeste tandarts die er is! Word altijd perfect geholpen.
Gezellige, vriendelijke en kundige tandarts en assistenten.
Vriendelijk personeel
Vertaald door Google Georganiseerd en professioneel. Ik kom hier voor zowel tandheelkunde als mondhygiëne en krijg een fantastische persoonlijke service. Beste tandarts die ik heb gehad, een echte aanrader! Inschrijven en afspraken maken kan online. Ze hebben ook spoedeisende tandheelkundige zorg. Gratis wifi. Origineel Organized and professional. I come here for both dentistry and dental hygiene, and get fantastic personal service. Best dentist I've had, highly recommended! Registration and making appointments can be done online. They also have emergency dental care. Free WiFi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid