facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Splunter Tennis

Info

Gediplomeerd tennisleraar & Bespannen van tennisrackets.

Van Splunter Tennis gespecialiseerd in het geven van tennislessen en het bespannen van tennisrackets. Verdere informatie zie ook tabblad en diensten.



"Van Splunter Tennis & PadelIk ben Jeroen van Splunter en gespecialiseerd in het geven van tennis- en padellessen voor tennisscholen en het bespannen van tennisrackets.Ik tennis al sinds ik tien jaar oud was.In 2020 heb ik KNLTB Opleidingen Tennisleraar 3 en de KNLTB padelopleiding gevolgd en mijn licenties behaald.Ik houd van een goede voorbereiding en goed verzorgde lessen, waarbij er veel plezier is op de baan, maar waar de mensen die wat willen leren, ook echt wat kunnen leren. Volgens velen werkt mijn enthousiasme aanstekelijk.Nieuwe bespanning voor je tennisracketEen goede bespanning van je tennisracket kan bepalend zijn voor je spel. Hiervoor kun je bij mij terecht"
Adres:
Stad: Velsen-Zuid


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Josine Rozenberg Praktijk Josine Rozenberg 1 km De ervaringen die ik tot nu toe bij Josine heb gehad waren niet alleen fijn, maar ook...
Recensies
Jeroen is een hele leuke spontane tennis leraar die luistert naar wat je wilt en duidelijk is ik zijn uitleg. Iemand die zijn vak echt leuk vind en het enthousiasme ook overbrengt. Ik zal jeroen ook zeker bij iedereen aanraden echt een topper!
Hele enthousiaste trainer! Wij hebben een Clinic en een aantal lessen bij Jeroen gevolgd. Hij heeft ons tevens de weg gewezen in het aanschaffen van rackets. Heel erg leuk om kennis te maken met padel onder begeleiding van Jeroen, wij gaan er in ieder geval mee door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid