facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Son Vloeren

Van Son Vloeren

Info

Van Son Vloeren levert en legt onder andere pvc vloeren, houten vloeren, laminaat vloeren en vloeistofdichte vloeren zowel voor particulier als bedrijven



"Van Son Vloeren is de specialist voor laminaat-, pvc-, houten vloeren. Alle vloeren kunnen worden gelegd, door onze zeer ervaren vloerleggers. Ook voor waterschade, brandschade en andere schades bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn erkent schadeherstelbedrijf en ontzorgen u volledig."
Adres: Rijksstraatweg 254A, 3223KE Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-336944
Stad: Hellevoetsluis
Route: Rijksstraatweg 254A
Postcode: 3223KE


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:30
Dinsdag: 09:30 - 16:30
Woensdag: 09:30 - 16:30
Donderdag: 09:30 - 16:30
Vrijdag: 09:30 - 16:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decokay Decokay 1 km Behang gekocht, blijkbaar waar de verf afneembaar is als lijm wordt weggehaald met vo...
AMC Natural Stones AMC Natural Stones 2 km Buitengewoon onprofessionele omgang met klanten. Laat z'n 12 jarige zoontje contact o...
Restauratie&Autoschadeherstel Kickersbloem Restauratie&Autoschadeherstel Kickersbloem 3 km zoekt uw een bedrijf die met uw mee denkt en schappelijke prijzen rekent voor uw auto...
Recensies
Lekkage gehad in de keuken en een deel in de woonkamer. Erik heel behulpzaam geweest! Schade rapport opgesteld. Tijdens inspectie van verzekering is Erik er ook bij geweest. Vriendelijk geholpen. Vervolgens afspraken gemaakt. Met elke agenda punt werd je goed op de hoogte gesteld via de mail. En de dag waarop werkzaamheden gingen plaatsvinden ook een mail en belletje. Miklos de legger van de PVC vissengraat echt een duimpje omhoog voor hem. Super service denkt met alles mee. Vloer en plinten SUPER gelegd. Heel netjes betreft opruimen.. Ook met het afwerken van de matten voor en achterkant! Niks te klagen. EEN HELE GOEIE OPTIE VOOR JE SCHADERAPPORT EN HET LEGEN VAN JE VLOER VOOR IN HELLEVOETSLUIS!!!
De reparatie van onze eiken parketvloer is fantastisch uitgevoerd door de vloerenman van Van Son. Vervolgens geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Ziet er weer uit als nieuw! Heel erg blij met dit vakwerk!
Medewerker van van Son heeft in ons nieuwe appartement in Zuidland een mooie laminaatvloer gelegd, we zijn er heel blij mee! Alles verliep keurig op afspraak en alle gemaakte afspraken werden uitstekend nagekomen. De medewerker was een sympathieke en rustige man, die hard en stipt werkte!
Na vele vloerenzaken bezocht te hebben, werd er bij van Son Vloeren voor het eerst meegedacht en met een ruime keuze uit verschillende vloeren ben ik met een mooie visgraatvloer naar huis gegaan. Nog steeds heel blij mee! Bedankt voor jullie goede service. Binnenkort kom ik bij jullie ook een mooie trap uitzoeken!
Super blij met de service en de nieuwe vloer
Vakmannen in dienst. Afspraken nagekomen en een prachtige vloer opgeleverd inclusief plinten. Kleine oneffenheid werd direct vakkundig opgelost.
In eerste instantie ging er iets mis met het leggen van de vloer maar dit werd professioneel opgelost tot onze tevredenheid
Goed geholpen in de winkel. Aardig personeel en een groot assortiment. Top!
Nette zaak met goed personeel. Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Van Son vloeren bij ons geleverd heeft. Een strakke professionelen afwerking en altijd bereid om je vragen te beantwoorden en om mee te denken over wat voor vloer er bij jou het best gelegd kan worden.
Jammer dat we ons door de mevrouw niet welkom voelden in de winkel. Gemiste kans, want met een beetje creativiteit van de verkoopster hadden we graag terug gekomen. Uiteindelijk dezelfde vloer de dag erna elders aangeschaft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid