facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Slooten Tweewielers

Van Slooten Tweewielers

Info

Wij bieden u de 'dagelijkse rijwielen', voor groot en klein. We zijn dealer van Batavus, Sparta en Loekie, maar leveren ook andere merken. Verder bent u bij ons aan het goede adres voor onderdelen, reparaties en en tweedehands fietsen.



"Van Slooten Tweewielers is sinds 2008 een ijkpunt voor de fietsliefhebber in Peize en omgeving. In onze ruim opgezette, gemoedelijke winkel kan u op uw gemak rondkijken. Wij hebben merkfietsen, fietskleding, onderdelen en accessoires en zijn een officiële dealer van Van Raam fietsen. In onze werkplaats voeren we alle soorten reparaties uit, in onze winkel staan we klaar met hulp, informatie en advies."
Adres: Hoofdstraat 17, 9321 CB Peize
Telefoonnummer: 050-5010110
Stad: Peize
Route: Hoofdstraat 17
Postcode: 9321 CB



op zoek naar gerelateerd: Fietsen Outlet Groningen, Fietsenmaker Leek, Elektrische fiets Roden, Stuurwold, Profile Wagenaar, Fietsverhuur Leek, Fietsverhuur Roden, Kinderfiets Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Slooten Tweewielers Van Slooten Tweewielers 0 meter Goede service altijd.... Ik hoef er gelukkig niet vaak heen....
Van Slooten Tweewielers Van Slooten Tweewielers 0 meter Goede service altijd.... Ik hoef er gelukkig niet vaak heen....
Recensies
Daar op vakantie pech met fiets super vriendelijk ontvangen, en professioneel gemonteerd en gerepareerd top warm aan bevolen
Enorme onpersoonlijke jonge knapen bij Van Slooten, fatsoenlijk goeden dag zeggen kan er niet van af. We hebben daar een fiets gekocht, net alsof we een pakje margarine kochten. Voor de 800 euro, kon er nog geen bedankje van af. Ik raad deze fietsenzaak dan ook bij niemand aan, of je moet een tijdje voor joker bij de balie willen staan, terwijl de baas, ruimschoots de tijd neemt, om zijn leven met een klant door te nemen. Kortom, rij even door naar Roden, tegenover de Bakker Bart, daar zijn ze erg vriendelijk en de service is er er prima.
Vriendelijke mensen voor redelijke tarieven zou hier zo weer komen echt een aanrader
Uitstekende service! Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen en de prijs/kwaliteit is goed.
Zaterdagmiddag jl. kreeg ik plotseling een lekke band in Peize. Het was tien voor vijf en bijna sluitingstijd, maar dit bedrijf vond dit geen probleem en de jonge monteur ging met alle plezier mijn velglint en binnenband verwisselen. Super service en nogmaals hartelijk dank.
Niet het meest behulpzame en vriendelijke personeel. Wellicht ook handig om bij de openingstijden en op de website te vermelden dat de zaak dicht is ivm vakantie?
Goede service altijd.... Ik hoef er gelukkig niet vaak heen....
Vlotte en betaalbare fietsreparatie. Brede collectie moderne fietsen te koop en ook hele mooie antieke exemplaren om te bewonderen.
Zeer klantvriendelijk en snelle service!
Bekwaam adres. Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid