facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Slooten Groep

Van Slooten Groep

Info

Van Slooten Groep

Geschiedenis

U maakt kennis met ondernemingen die ieder op hun vakgebied gericht zijn op een optimale dienstverlening. Van Slooten Emmeloord b.v. is Hyundai en Mazda dealer.
Van Slooten Urk b.v. is dealer van Ford en daarnaast van alle merken, zowel personen als bedrijfsauto's. Autoschade van Slooten Urk b.v. is een all round FOCWA schadeherstel bedrijf. Van Slooten Personen vervoer is gevestigd in Lelystad en is sterk in het vervoer van leerlingen, zittend zieken vervoer, rolstoel en groepsvervoer. Van Slooten Tankstation en wascentrum is gevestigd op het Marsdiep 2.

Onze taak

Wij houden iedereen mobiel!

Label

www.van-slooten.nl

Producten

Mazda, Hyundai, Ford en daarnaast verkoop en onderhoud van alle merken. Personen-, directie, leerlingen-, groeps-, zieken-, roelstoel-, trouw-, rouw, en touringcar, auto vervoer. FOCWA schade bedrijf. SHELL tankstation. Autowasstraat.



"Maak kennis met ondernemingen die ieder op hun eigen vakgebied gericht zijn op een optimale dienstverlening. Ondernemingen die al uw vragen op mobiliteitsgebied naar tevredenheid willen beantwoorden en uw wensen op dit gebied willen invullen. Full service. Deze zelfstandige ondernemingen hebben elk hun specialisme en de daarmee samenhangende vakkennis. De onderlinge samenwerking zorgt voor een bundeling aan kennis en service die ons maken tot een partner waar u uitstekend mee op pad kunt gaan. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfswagen, het onderhoud hiervan of een eventuele schadereparatie, wij hebben de expertise en een jarenlange ervaring waar u van kunt profiteren."
Adres: Industrierondweg 27, 8321 EC Urk
Telefoonnummer: 0527-681666
ln.netools-nav@ofni
Stad: Urk
Route: Industrierondweg 27
Postcode: 8321 EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: van slooten taxi, van slooten vis urk, van slooten leerlingenvervoer, van slooten urk schoonmaakbedrijf, van slooten urk schade, auto garage urk, van slooten urk scheepsonderdelen, van slooten urk kabeljauw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakgarage Auto Quick Service Urk Vakgarage Auto Quick Service Urk 542 meter Gezellig vooral de pompbediende!!! And...e.
Auto Laan Auto Laan 1 km auto inkoop, verkoop en bemiddeling
Auto Centrum Flevoland Auto Centrum Flevoland 2 km wij zijn gespecialiseerd in nieuwe en jonge rijk uitgevoerde dealer occasions, tevens...
Recensies
Wij waren met onze Toyota voor de 1e onderhoudsbeurt, wij konden er op wachten,tot onze verbazing kregen wij tijdens het wachten een gebakken visje aangeboden. Geweldig toch!
Een super garage met heel goede service. Een aanrader om daar te repareren en te kopen.l
Ik heb een auto gekocht bij dit bedrijf en ben zeer vriendelijke en goed geholpen. Het zijn vriendelijke en eerlijke verkopers waar ik al snel een goed gevoel bij had. Ik ben zeer tevreden met de auto en hoop er nog lang met plezier in te mogen rijden! Mijn ervaring is dat ik dit bedrijf kan aanbevelen.
Bedreven en kundig personeel en kan het iedereen aanraden om daar zijn auto te laten repareren. Was ook erg schoon afgeleverd
Een dag van te voren gebeld om naar een auto te gaan kijken, blijkt die een dag later bij aankomst al 5 weken geleden verkocht te zijn. 530 km voor niks gereden... Witte Suzuki Celerio uit 2016 €5950
Heel mooi autobedrijf met zeer vriendelijk medewerkers een top bedrijf, een echte aanrader
Wat een service en een snelheid gewoonweg niet te geloven. Een eerlijk advies en prijs en wat een klantgerichtheid mijn complimenten hoor. Voor een autoreparatie of een auto kopen moet je eerst langs gaan bij Van Slooten.
Bel je op of auto er nog is, rij je 10 km naar het mooie Urk, zie je bij de garage nog een hele mooie Mercedes maar wordt je door helemaal niemand te woord gestaan. Gelukkig bij een andere garage ook op Urk wel goed geholpen. Slecht hoor dat er helemaal niemand je te woord staat.
Ik ben al jaren met mijn auto's in onderhoud bij deze garage en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen.
Uitstekende werkplaats, altijd goed overleg, betrouwbaar bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid