facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Slingerland Tweewielers

Van Slingerland Tweewielers

Info

Fietsenwinkel voor elektrische fietsen, stadsfietsen, hybridefietsen, gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van racefietsen en mountainbikes - Keijenborg



"Fietsenwinkel in de Achterhoek met oog voor service en persoonlijk advies over fietsen.Van Slingerland Fietsen uit Keijenborg is de fietsenwinkel / fietsenmaker uit de Achterhoek en omgeving. Specialist in Race, MTB, Gravel, Cyclocross en E-Bikes, stadsfietsen.Elektrische fiets proberen, testen en kopen? Onze verkopers en fietsenmakers staan ook voor u klaar, ook voor fiets onderhoud en reparaties aan uw fiets.Bestel uw fiets online in onze webshop of kom langs in onze fietsenwinkel te Keijenborg in de Achterhoek Gelderland."
Adres: Hengelosestraat 14, 7256 AC Keijenborg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0575463441
Stad: Keijenborg
Route: Hengelosestraat 14
Postcode: 7256 AC



op zoek naar gerelateerd: Giant Ease-E+ 1 review, Colnago V3Rs, Fietsen Doetinchem, Giant TCR Advanced Pro, Giant TCR Advanced Pro 0 Disc 2022, Giant Ease E+ 2018, Colnago prijslijst 2021, Fietsenwinkel Achterhoek
Recensies
Een 'gebruikte' Giant Defy 2021 gekocht. Fiets was als nieuw bij aflevering, ondanks een paar kleine problemen ontstaan in de eerste weken na aanschaf hebben ze alles kosteloos verholpen. Ik ben ontzettend blij met de fiets en de ontvangen service. Kan iedereen deze zaak aanraden!
Ik heb een mooie Giant Contend SL 1 Disc gekocht en ben perfect geholpen en geadviseerd. Ook inruilen van mijn oude racefiets en aankopen van accessoires en montage ervan waren geen probleem. Ben erg erg blij mee.
Ik heb hier een Giant racefiets gekocht, zeer netjes geholpen met duidelijk advies. Ik ga zeker veel plezier hebben van mijn aankoop. De winkel is bomvol met mooie fietsen, absoluut een aanrader om naartoe te rijden!
Op zoek naar een nieuwe mountainbike kwam ik via internet bij deze fietsenwinkel terecht. Het gaat om een Giant Terrago 1. Na een telefoontje ben ik die kant op gereden. Ik werd gastvrij en keurig geholpen. Na een proefrit de deal rond gemaakt. De accessoires zijn meteen gemonteerd. De fiets kon dus meteen mee naar huis. De afgelopen dagen met een grote grijns op mijn gezicht 80 km gefietst. Erg blij met deze aankoop.
Fijne zaak! Afspraak is afspraak, goede service en natuurlijk ook een mooie fiets.
Fijne zaak! na telefonisch overeengekomen deal, vandaag topfiets opgehaald! Nemen de tijd voor je en leggen alles netjes uit. De moeite waard om 134 km te rijden! Kom er zeker nog een keer terug voor een gravelbike...
Topwinkel met kennis van zaken en de juiste dosis passie voor de fiets, kom hier zeker terug!
Echt een top winkel. Zeer veel keuze en zeer vriendelijk personeel. Hier met goed gevoel mijn nieuwe racefiets gekocht. Kom hier zeker terug.
Afgelopen weekend gebeld ivm interesse in een racefiets. Verhaal uitgelegd en kreeg oprecht en eerlijk advies. Er werd aangegeven, ik wil je graag een fiets verkopen maar deze zal niet passend zijn. Geeft mij het gevoel dat men naar de klant luistert en niet alleen denkt aan verkopen.
Goede professionele hulp en tips. Nemen de tijd om advies te geven. Ook bij aflevering gepland ruim de tijd genomen om te zorgen dat de fiets goed de wikkel uitrolt. Ze hebben bij deze een nieuwe vaste klant voor zich gewonnen..Nieuwe Gravelbike gekocht... bedankt en tot snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid