facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Schie B.V.

"Sinds 1971 Citroën-dealer met de showroom/werkplaats aan de Sand Ambachtstraat 119.Sinds 1980 is de werkplaats erbij gekomen met het adres aan de Dresdenweg 20.We houden ervan om goed geoutilleerd te zijn en alle kennis in huis te hebben om u in de showroom of in de werkplaats te kunnen bedienen.Tot ziens bij Autobedrijf van Schie !"
Adres: 2692 AB 's-Gravenzande
Telefoonnummer: +31174415601
Stad: 's-Gravenzande
Postcode: 2692 AB



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf van Schie Hazerswoude ervaringen, Van Schie Autobedrijf, Van Schie occasions, Autobedrijf van Schie Pijnacker, Autobedrijf 's-Gravenzande, Van Schie Mijdrecht, Auto 's-Gravenzande, Schie citroën autowereld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van Schie Citroen Autobedrijf van Schie Citroen 29 meter Heel fijn en betrouwbaar bedrijf. Bij hen een Toyota IQ ingeruild voor een tweedehand...
Auto Edison B.V. Auto Edison B.V. 1 km Fijne autodealer waar je eerlijk behandeld wordt, met je meegedacht. Komt afspraken s...
Autobedrijf Beukers Autobedrijf Beukers 1 km Gisteren nieuwe auto mogen ophalen. Vanaf begin tot het eind super geholpen door Rick...
Tincan Auto Tincan Auto 1 km Tincan Auto gelooft dat autogebruik anders kan, zeker in de zakelijke markt waar de a...
Recensies
Heel fijn en betrouwbaar bedrijf. Bij hen een Toyota IQ ingeruild voor een tweedehands DS3. Voor mijn Toyota een nette prijs gekregen, de DS3 stond ook te koop voor een fatsoenlijke prijs. Alles conform waarde- en koerslijsten. Contact daar, het hele proces was gewoon erg prettig. Het zijn overigens echte Citroën gekken; in de werkplaats staan een aantal vintage pareltjes van dit merk. De DS3 meegekregen met een half jaar garantie en een beurt. Heerlijke auto, zit goed, gewoon een keurige occasion. Op de terugweg vanuit Weeze begon er midden in de nacht een motorstoringslampje te branden..... Storing uit laten lezen; er was een elektronische uitlaatklep kapot gegaan. Aangezien ik in het oosten woon en t Westland voor mij ruim 1,5 uur rijden is, contact met hen opgenomen nadat de storing was uitgelezen. Ik had hun voorgesteld dat ik de auto zou repareren, en dat zij de helft zouden betalen van de rekening. Je kan immers niet verwachten dat zij de gehele rekening overnemen. Dat was geen enkel probleem!! Inmiddels is de auto gerepareerd en heeft van Schie de helft van de nota gelijk naar mij overgemaakt! Topservice!
Super garage. Kom om 17.30 op de valreep bij de garage met pech. Motorstoring. Personeel helpt me gelijk en geeft gelijk leen auto mee. Top service. Ga zo door.
Ernst-Jan weet heel goed waarom maar denkt er anders over.
Wat een fijn bedrijf! Het contact is fijn, persoonlijk en professioneel. Heel anders dan bij de grote dealer bij ons op loopafstand. Ik rij graag een stukje om en daarom hebben we bij Van Schie de auto besteld.
Fijne, prettige Citroën dealer, vriendelijk personeel en meegaand, vandaag daar een auto gekocht en zeker niet de nieuwste en ook zeker niet de duurste maar had een gevoel of dat ik de koning was. Reparatie uitgevoerd onder garantie, heel vakkundig uitgevoerd en daar ook heerlijk kunnen werken in de wachtruimte, goeie koffie en zelfs een eigengebakken appeltaart aangeboden gekregen. Vandaag is de storing in de auto direct onder garantie verholpen, einde middag gebeld en de volgende ochtend direct gemaakt, dat is service met een grote S!! Prettig dat de garage ook zaterdagochtend open is, dat scheelt weer een middag vrij nemen, fijne service vind ik dat.
Vandaag was ik er met een kapotte koplamp. Ik kon meteen langs en ze zetten er ook à la minute een nieuwe in. Eigenlijk ben ik niet anders van ze gewend: altijd vriendelijk, altijd supergoeie service!
Mooi bedrijf met goede mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Top service.
Nadat ik een probleem ontdekte bij mijn C1 ben ik opzoek gegaan naar een passende garage hiervoor. Zodoende kwam ik terecht bij de Citroën garage Van Schie te 's-Gravenzande. Er was een internlampje blijven hangen in mijn dashboard. Toen ik mij melde met dit probleem bij de balie van de garage ging de monteur gelijk met mij mee om te kijken. Netjes dat de monteur ook nog een voorbeeld van dit probleem heeft laten zien in zijn garage met een van de auto's daar waar hij mee aan het klussen was. Ik werd dus echt uitgebreid geholpen en goed geïnformeerd. Ik voelde mij daarbij echt aangehoord. De monteur heeft verder niet praktisch gehandeld waardoor er voor deze service geen kosten bij kwam kijken. Wat ik erg aardig en netjes vond. Tevens vond ik de monteur erg professioneel overkomen en kwam zijn passie van het vak ook overtuigend over. Gelijk wist ik waar ik aan toe was. Na deze eerste ervaring vond ik het gelijk al een erg vriendelijke en toegankelijke garage. Eenmaal bij mijn APK wist ik daarom ook gelijk waar ik heen moest met mijn C1. Telefonisch netjes een afspraak gemaakt en deze vervolgens nagekomen. Ze hebben de auto onderzocht en getest waarna zij mij hebben gebeld met de vervolg informatie waarop ik akkoord kon geven tot het laten vervangen van mijn remvloeistof. Netjes dat hier over gebeld werd. Daarna kon ik mijn auto ophalen en weer met een veilig gevoel de weg op. Mocht er nog wat mee gebeuren of moet mijn auto weer APK dan ga ik bij Van Schie langs.
Ik wilde mijn Citroën C3 inruilen voor een C5 nadat ik via mail een inruilvoorstel had gedaan was het om te huilen.Ik ben de dag daarna gebeld door Ernst Jan van Schie die aangaf dat hij met een heel ander voorstel kwam dat klonk stukken beter.Ben direct naar de showroom gekomen en na de proefrit was de koop gesloten.Een bedrijf die met de klant meedenkt en niks opdringt.De auto is de dag erna al afgeleverd keurig op de afgesproken tijd.Top bedrijf in één woord.
Rijden al meer dan 47 jaar op 1 enkele uitzondering na, Citroën. Het begon met 'n Lelijk Eendje de 2CV vervolgens de Ami, 2x GS, CX, BX, 2x XM. Na deze ontstond de behoefte aan een een busje. Helaas was de Citroën 'Evasion' in mijn ogen althans, echt de meest lelijke Citroën ooit, een periode 'n VW Sharan om na 4 jaar weer terug naar Citroën de Xsara Picasso een lekker gek Eitje maar heel handige auto vervolgens weer heel comfortabel in de C5 Tourer waarvan we nu alweer in de derde rondrijden met heelveel plezier. Niet in het minst te danken aan Garage van Schie, de heren Aad, Henk en nu Ruud en Ernstjan met hun medewerkers. Waarvan in het bijzonder Kees, Willem en John altijd zeer warme herinneringen oproepen. Niets af te doen aan alle anderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid