facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Schaik Personal Training

Van Schaik Personal Training

Info

Van Schaik Personal Training



"Wij bieden persoonlijke begeleiding in het creëren van een gezonde leefstijl. We trainen en coachen hierin mensen om fysiek en mentaal naar een next level te gaan.Met onze unieke aanpak kunnen wij resultaat garanderen en leren we vooral om zelfstandig je resultaten te behouden"
Adres: Barneveldsestraat 21, 3927 CA Renswoude
Telefoonnummer: 0318-827535
Stad: Renswoude
Route: Barneveldsestraat 21
Postcode: 3927 CA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renswouw H3 Renswouw H3 429 meter 3e heren team van sportvereniging Renswouw
Tennisvereniging Dicke Rijst Tennisvereniging Dicke Rijst 459 meter Ziet er heel gaaf uit.. zoontje heeft interesse om te gaan tennissen. Aardige vrouwen...
SV Renswouw SV Renswouw 781 meter Wij zijn een omni sportvereniging waar de gym, badminton en de volleybal onder valt. ...
V.V. Renswoude V.V. Renswoude 870 meter Ik speel er zelf. Het is echt een hele leuke club met goede spelers de jeugd btw.
Recensies
In een informele sfeer kan je hier op verschillende manieren onder begeleiding aan je lichaam werken. Zelf doe ik Bodytec om in sessies van 20 minuten aan m'n rugspieren en alle andere spieren in m'n lichaam te werken. De rugklachten zijn in 3 maanden flink afgenomen, geen extra pijnstillers meer nodig ! Dus ik kan van Schaik van harte aanbevelen.
Recht voor z’n raap maar o zo duidelijk. Er word naar je geluisterd en naar de juiste oplossing gezocht, verder ben ik nog even niet gekomen omdat ik er even tussenuit ben. Ik heb 2 sportmomenten gehad, dat was gezellig en met goed overleg word er opgebouwd.
Super enthousiast over het 90 dagen programma! Een echte aanrader! Heel goed advies en hulp bij sport en voeding! Boek zeker resultaat!
Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid