facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rossum Kachels

Info

Van Rossum Kachels is de specialist op het gebied van houtkachels, haarden en rookgasafvoer. Wij installeren kachels en leggen rookkanalen aan. Wij zijn al 22 jaar gespecialiseerd in kachelreparatie.

Geschiedenis

In onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen vindt u een groot aanbod in houtkachels, pelletkachels, gashaarden, buitenhaarden en kachelaccessoires. Wij installeren kachels en leggen rookkanalen aan. Van Rossum Kachels is gepespecialiseerd in de kachelreparatie van houtkachels en houtgestookte fornuizen.

website: www.houtkachelsenhaarden.nl
webshop: www.houtkachelsenhaardenshop.nl
e-mail: [email protected]

Exclusieve, betaalbare houtkachels van oa. Jacobus, Wanders, Morso, Reny, Jydepejsen, Haas+Sohn, Termatech, Josef Davidssons, Westbo, Nestor Martin, Jotul, Scan, Ild.

U vindt bij ons de leukste accessoires voor uw kachel of tuin, zoals kachelventilators, pizza-oven, gietijzeren waterketels, joi lamp, houtmanden, vloerplaten, aansluitmateriaal, terraskachels, onderzetters, en natuurlijk alles voor de schoonmaak van uw kachel.



"In Beneden-Leeuwen hebben we een sfeervolle showroom, waar circa 100 diverse kachels staan opgesteld. Kom langs om ons assortiment te komen bekijken en wij helpen u daar graag verder om samen met u een juiste keuze te maken.Heeft u nog vragen, wilt u goed advies? Kom gerust langs en laat u deskundig adviseren. De koffie staat klaar en parkeren kunt u gratis voor de deur. Reeds 26 jaar kachelspecialist."
Adres: Waterstraat 7F, 6658 AA Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: +31487844586
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Waterstraat 7F
Postcode: 6658 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KlusWijs KlusWijs 438 meter Goede bouwmarkt waar het personeel je nog eens advies kan geven. Dat is bij andere bo...
GBM Sanitair en Tegelstudio GBM Sanitair en Tegelstudio 459 meter sealskin douchecabine :slecht materiaal en afwerking van bijgeleverde hulpstukken, d...
Harlekijn haarden en kachels Harlekijn haarden en kachels 606 meter Onderweg naar een afspraak kwam ik langs deze zaak, dacht kijk even binnen. Bij binne...
Van Gelder Verf & Wonen Van Gelder Verf & Wonen 2 km Goed advies. Hier ga je heen als je verf vragen hebt.
Recensies
Van het begin tot het eind top geholpen. In zeer korte tijd een prachtige kachel kunnen aanschaffen en de installatie verliep uitstekend. Patrick en zijn collega heb je bijna voor de gezelligheid over de vloer, één en al vrolijkheid en vakmanschap, maar ondertussen harde werkers. 4 dagen per week aan het installeren en dan nog 2 dagen in de winkel en dan zo zijn, ik vind 't knap. Bedankt!
ZEER SLECHTE SERVICE!!! Rond 10.30 gebeld of ik rond 13.00 uur welkom ben voor informatie over de aankoop van een nieuwe houtkachel, daar aangekomen was er 1 klant aanwezig en nadat deze weg ging werden wij eigenlijk weggekeken want het middageten was gearriveerd. Ik vroeg nog of ik tijdens zijn eten wat informatie kon krijgen maar dat was niet de bedoeling. Ben toen maar weggegaan en heb een kachel gekocht bij de Harlekijn. Ik raad dit bedrijf iedereen af want zo ga je niet om met klanten.
Bij mijn bezoek aan de showroom werd er totaal geen aandacht aan mij besteed. Er kon nog geen goedemiddag vanaf. Ben na 15 minuten maar weggegaan.
V Rossum heeft bij ons een inbouw kachel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Perfect en netjes verlopen. Niets was hen teveel alles afgedekt en afgeplakt, in een woord TOP!!!! zeker een aanrader.
Erg mooie winkel voor kachels en dergelijke.. Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Al heb ik daar de kachel niet gekocht erg behulpzaam...
Patrick weet gewoon waar hij over praat. Hij weet precies wat jij in jou woning minimaal nodig hebt. Verder is het zoeken naar wat jij mooi vindt. Succes met kiezen want de keuze is enorm.
De kachels die ze verkopen zien er mooi uit, en zullen kwalitatief goed zijn. Het jammere is dat we voor ons gevoel teveel hebben betaald voor de installatie zo'n 300 euro voor een half uurtje werk?. Vandaag gebeld omdat er glaskoord los gegaan is, daar moesten ze voor langs komen, en dat ging ook geld kosten, terwijl de kachel nog geen drie maanden staat! Er werd niet eens over garantie gepraat??? Ik heb nu een oplossing bij Kachelhuus in Ede gevonden, kostte me 3 euro ipv 40 euro die me weer bijna aangesmeerd werd door de beste man van Van Rossum. Tip: een kachel kopen, en via anders laten installeren!!!
Wij hebben recent een heel mooie kachel gekocht bij Van Rossum Kachels. Dhr. Van Rossum heeft oprecht een uitstekende job afgeleverd ! Niet alleen hebben wij vanaf het begin een goede, transparante en accuraat advies gekregen, je wist ook precies wat je kon verwachten. Zelfs tot na de installatie van de kachel is alles tot perfectie afgeleverd. Geweldig dat er mensen bestaan die een aankoop van een kachel tot een hele mooie beleving kunnen maken. Chapeaux ! Een absoluut professioneel bedrijf met extreem toegewijde en kundige mensen. Grote dank voor jullie professionele service en geduld ! Keep up the good work ! Vriendelijke groet, Rachid Hassairi
Afgelopen week heeft Van Rossum Kachels bij ons een Pelletkachel geplaatst. Bij de aankoop kregen wij voldoende informatie om daar een kachel te kopen. Bij het plaatsen werkte zij netjes en vakkundig. Namen de tijd om alles keurig af te ronden en op te ruimen. Daarna uitgebreid uitleg/ instructie gekregen. De dag erop hadden wij een probleempje, Van Rossum Kachels was in de gelegenheid om snel het probleem op te lossen.. Dus wij zijn dus heel tevreden
Warm ontvangst, mooie kachels en veel keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid