facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rossum Cafe Restaurant Stadshotel

Van Rossum Cafe Restaurant Stadshotel

Info

Stadshotel, Bar, Restaurant en Vergaderhuis, gevestigd in het voormalig Arsenaal in het centrum van Woerden! Gewoon jezelf zijn in een heerlijke omgeving.

Geschiedenis

Stadshotel Woerden en Van Rossum, Bar, Restaurant en vergaderhuis, gevestigd in het voormalig Arsenaal in het centrum van Woerden! Gewoon jezelf zijn in een heerlijke omgeving.

Onze taak

Je thuis voelen op reis of onderweg!

Adres: Meulmansweg 33m, 3441AT Woerden
Telefoonnummer: +31348706500
ln.nedreowletohsdats@ofni
Stad: Woerden
Route: Meulmansweg 33m
Postcode: 3441AT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 01:00
Dinsdag: 07:00 - 01:00
Woensdag: 07:00 - 01:00
Donderdag: 07:00 - 01:00
Vrijdag: 07:00 - 01:00
Zaterdag: 07:00 - 01:00
Zondag: 07:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: stadshotel woerden menukaart, stadshotel woerden adres, restaurant van rossum woerden, van rossum woerden parkeren, stadshotel woerden parkeren, stadshotel woerden vacatures, stadshotel woerden aanbieding, van rossum woerden vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Best Western City Hotel Woerden Best Western City Hotel Woerden 738 meter Op deze pagina houden wij u op de hoogte van nieuws betreffende het BEST WESTERN City...
Recensies
Lang wachten op bediening om friet gevraagd 2x voor 4 personen, uiteindelijk maar 1 klein bakje gekregen. Borrel plankje besteld voor 4 personen, krijg je maar een kleine bord met een paar snacks. Om de rekening gevraagd 2x iig kom hier niet als je goede bediening wilt.
Het eten was geweldig en de bediening vriendelijk. We hadden gevraagd om rekening te houden met zwangerschap bij het driegangenmenu. We kregen rauwe ham en na meerdere keren vragen bleef het antwoord uit de keuken dat je dat gewoon mag eten. Dit viel wel tegen. Verder was het heerlijk en fijne bediening!
Leuke sfeer in het restaurant, maar ik kan mij herinneren dat de vorige keer meer groenten en minder vlees in de grillpan zaten. Het zou fijn zijn als je zou kunnen kiezen hoeveel vlees en groenten je erin wilt, zodat er minder wordt weggegooid.
Ik kom hier regelmatig iets drinken. Gezellig, vriendelijke bediening, maar wel wat duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid