facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rooijen Wijnimport en Kookstudio WFO

Van Rooijen Wijnimport en Kookstudio WFO

Info

Wijnimporteur met een verrassend, breed en gevarieerd aanbod. Kom gerust langs!

Geschiedenis

Van Rooijen Wijnimport:
Als wijnimporteur, met eigen import van eigen wijnen uit diverse landen leveren wij wijn, cognac en post aan horeca, bedrijven en particulieren. Een verrassend, breed en gevarieerd aanbod, in veel smaakstijlen en prijsklassen.

Kookstudio WFO:
“Teambuilding aan het fornuis”, een kookcursus als bedrijfsuitje is ‘hot’. Werknemers gaan niet meer gezamenlijk karten, maar stoeien met gardes, pastamachine en messen in een grote keuken. Waar door de collega’s met elkaar en voor elkaar een 4-gangen diner wordt bereid en gezamenlijk wordt opgegeten. Dit alles uiteraard, onder leiding van een professionele kok.



"Wijngroothandel en Kookstudio. Bij ons kunt u proeven! Deskundig advies."
Adres: Bollenmarkt 6E, 1681 PJ Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-567834
Stad: Zwaagdijk-Oost
Route: Bollenmarkt 6E
Postcode: 1681 PJ



op zoek naar gerelateerd: Wijn per doos
Recensies
Wat een geweldige Italiaanse kookworkshop hadden we zaterdag. Top verzorgd. Heerlijke wijn. Genoten met broers zussen, kinderen en kleinkinderen. Iedereen was enthousiast aan het koken.
Openhuis met 35 wijnen om te proefen. Met gerechtjes van chefkok Sven Brandsen was super. Heerlijke wijnen kunnen proberen en met een paar dozen en een mooi stuk kaas van Kaas & Zo weer thuis gekomen. Klasse!
Kook workshop gedaan met 21 collega's, verdeelt over 4 kook eilanden en 4 werkbanken. Dan leer je wel samen weken. Iedere groep maakte een Italiaans gerecht, wat duidelijk uitgelegd stond op de geplastificeerde voorschriften. Er waren genoeg kook gereedschappen en verse producten. Dankzij de enthousiaste begeleiding van 3 werknemers lukte alles perfect zie foto's. Bij elke gang een wijn die de smaak versterkte en complementeerde. Het bedrag lijkt pittig, maar zelf samen maken en opeten geeft veel meer voldoening en je steekt er met van op. De volgende keer maak je het thuis voor je vrienden en noemen ze je spontaan CHEF!
Helemaal top! Ron heeft ontzettend goed geholpen. De wijnen passen perfect bij het eten. Heel blij mee! Kom snel weer terug!
Vriendelijke en geweldige service. Ze nemen echt de tijd voor je. Top!
Get was weer een prima verzorde wijnproeverij
Ruim aanbod en heerlijke wijnen. Ook werd ik goed geholpen met het uitzoeken van wijnen passend bij ons geplande familiediner.
Heerlijke plek om te proeven, advies te vragen, voor elke prijs. Kom er graag.
Klasse zaak, goed eten, perfekte voorbereiding en vooral....gezellige mensen.
Netjes met veel enthousiasme en kennis, weer geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid