facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Roekel Hypotheken

Van Roekel Hypotheken

Info

Van Roekel Hypotheken

Geschiedenis

De best passende hypotheek voor jou. Bij de aankoop van je woning of bijvoorbeeld het oversluiten van je hypotheek. We geven onafhankelijk advies en vergelijken voor vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland.



"Ben je een starter op de woningmarkt of wil je juist graag doorstromen? Of ben je net gescheiden en op zoek naar advies over je hypotheek? Wij zijn Van Roekel Hypotheken. Wij geloven in jouw verhaal. Het is ons doel om jou gelukkig te laten wonen!"

"Ben je een starter op de woningmarkt of wil je juist graag doorstromen? Of ben je net gescheiden en op zoek naar advies over je hypotheek? Wij zijn Van Roekel Hypotheken. Wij geloven in jouw verhaal. Het is ons doel om jou gelukkig te laten wonen!"
Adres: Dorpsstraat 95, 3927BC Renswoude
Telefoonnummer: 0318 309256
Stad: Renswoude
Route: Dorpsstraat 95
Postcode: 3927BC


Recensies
Het werken met Van Roekel was een hele positieve ervaring voor ons! Vanaf het eerste hypotheekgesprek tot en met het tekenen van de laatste offerte zijn we erg te spreken over het hele team. Communicatie is helder, de stappen zijn duidelijk. Ze zijn goed bereikbaar en het hele team is betrokken. Wij kunnen binnenkort gaan starten met de verbouwing van ons nieuwe huis!
Via een kennis zijn we in contact gekomen met van Roekel Hypotheek advies. Vanaf ons eerste gesprek was er een fijne klik met Erik. Hij vertelde ons , het zal niet makkelijk wezen, maar we gaan ervoor. Alles tussen onze kennismaking en hypotheekaanvraag goedkeuring is super fijn verlopen. Geen vraag was teveel en Erik bleef erg positief. In 1 woord een hele fijne samenwerking en service.
Heel blij met jullie hulp met alle zaken rondom de hypotheek. Duidelijk, professioneel en aardig!
Via familie hier terecht gekomen. We hadden ook ergens anders een eerste hypotheekgesprek gehad de Hypotheker. Wat een verschil. Bij Marco twijfelden we geen moment, hij is erg vriendelijk, luistert goed, kan duidelijk uitleggen en neemt de tijd voor je. Alles tussen onze kennismaking en hypotheekaanvraag goedkeuring is super goed en snel verlopen. Marco belde ons zelfs toen er in het nieuws kwam dat de NHG grens van 290 naar 310.000 was gegaan, omdat dit voor ons veel invloed had. Echt een aanrader!
Geholpen door Marco. Afgelopen week onze hypotheek afgerond. Marco geeft deskundig advies en heeft overduidelijk kennis van zaken. Denkt actief en hardop mee. Is creatief in zijn oplossingen. Zou hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Wij zijn zeer tevreden over van Roekel hypotheken alles wordt duidelijk uitgelegd en alles verliep zonder gezeur
Je woord ok naar je geluisteren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid