facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rijswijk Mannenmode Gouda

Van Rijswijk Mannenmode Gouda

Info

Mannenmode voor de succesvolle man uit Gouda en omstreken!

Geschiedenis

Onze merken:

State of Art
McGregor
Olymp
Bluefields
Redmond
Baileys
Ledûb
Stones
Gardeur
Meyer
Falke sokken
Schiesser ondergoed

Accessoires

Riemen
Stropdassen
Bretels e.d.

Adres: Lekkenburg 27, 2804 XA Gouda
Telefoonnummer: 0182558989
Stad: Gouda
Route: Lekkenburg 27
Postcode: 2804 XA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Faay Mannenmode, Herenkleding Gouda, Merkkleding Gouda, Kledingwinkels Gouda centrum, Van Rijswijk Mannenmode Gorinchem, Gouda Damesmode, Overdekt winkelcentrum Gouda, Nieuwe Marktpassage Gouda
Recensies
Een mooie zaak voor mannen met gevoel voor mode. Maar de meeste mannen zijn niet zo modebewust en nemen daarom hun echtgenote mee voor advies. Als ze die hebben tenminste, want anders zijn ze overgeleverd aan een genadeloze verkoper of verkoopster die hen naar huis sturen met kleding waar ze achteraf spijt van hebben. Maar bij Van Rijswijk was dat absoluut niet het geval. Hier werden we geadviseerd door een zeer bekwame verkoopster die ons alles liet zien aan kleding wat maar de moeite waard was zonder iets aan ons op te dringen.
Mijn vriendin had een overhemd gehaald voor mijn afmetingen, zij is vriendelijk geholpen en kond het overhemd terugbrengen als deze niet zou passen, tot zover een super service. Helaas zat deze toch niet goed. Bij het retourneren is het eerste wat de eigenaresse zei, dat haar personeel nooit toestemming had moeten geven om het overhemd later terug te kunnen brengen. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik het fout had, en het overhemd zeker moet passen bij iemand van mijn postuur zonder dat ze deze bij mij aan heeft gezien. Tot slot konden wij het geld terugkrijgen zoals afgesproken, maar hebben we wel 5 minuten moeten luisteren naar geklaag over haar personeel en een verhaal waarom het personeelslid nooit deze afspraak had mogen maken! Dit personeelslid was behulpzaam en vriendelijk, iets waar de eigenaresse zeker nog wat van kan leren! We zijn meteen naar een andere kledingzaak gegaan om overhemden te halen, zelden zo onbeschoft te woord gestaan in een winkel.
Een klant is koning en die wil niet horen dat de verkoopster alles beter weet. Gaaf haar mijn maat en zij zei dat dat niet juist was. Klopte echter wat ik zei. Bij alles liet ze duidelijk blijken dat zij het wist en wij niet. Heel irritant en ze zitten mij dat nooit weer. Heb de broeken en jasjes die ik wilde elders gekocht. Iets verder weg. Maar wel met de service die je verwacht.
Vriendelijk en goed geholpen. Bovendien indien nodig je geld retour.
Vandaag weer een mooi overhemd gekocht. Super leuke zaak met mooie kleding en je wordt er geholpen zoals het hoort! Koop niet online, maar koop lokaal!!!
Prima herenmodezaak met goede en aantrekkelijke collectie, waar ik graag een paar keer per jaar kom.
Zeer klantvriendelijk en goed geslaagd.
Ik ben er niet geweest, alleen langs gelopen!
Aan de dure kant, maar top kwaliteit
DANK voor geweldige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid