facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rijn fietsen

Van Rijn fietsen

Info

Van Rijn Fietsen specialist in racefietsen mountainbikes en E-bikes.

Geschiedenis

Van Rijn Fietsen is een familie bedrijf waarbij in middels de derde generatie het
bedrijf voort zet.



"Van Rijn Fietsen, jouw fietsvakman in Vrouwenakker, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end stadsfietsen, mountainbikes en e-bikes. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!"
Adres: Vrouwenakker 7a, 1428RX Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0297-561609
Stad: Nieuwkoop
Route: Vrouwenakker 7a
Postcode: 1428RX



op zoek naar gerelateerd: Driekus van Rijn, H.J. van Rijn, Fietsen Amstelveen, Fiets Aalsmeer, Meer voor Fietsen, Van Eijk Ter Aar, Van Eyck fietsen, Haarlem fiets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reefo's Suspension Reefo's Suspension 7 km Supergoede service. Absuut een specialist voor de suspension van MTB's. Ik zou daarom...
Bike Shop Reefo's Bike Shop Reefo's 7 km Service voor de MTB die je maar zelden tegen komt hier in Nederland, dus meer dan waa...
Gazelle Gazelle 8 km Goede informatie en service. Reden te meer om daar een fiets te kopen.
Tweewielerspecialist Borst Tweewielerspecialist Borst 8 km Goede informatie en service. Reden te meer om daar een fiets te kopen.
Recensies
Onze bakfiets uitgekozen bij van Rijn. Wij zijn erg goed geholpen bij het uitkiezen van de bakfiets en accessoires. Heel erg blij met de fiets!
Uitmuntende service. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg, goede informatie.
Super service, nemen ruim de tijd voor het afleveren van de fiets leggen alles keurig uit hoe alles werkt. Snelle levering, de fiets was nog mooier afgeleverd dan afgesproken.
Van Ter Aar naar Santiago de Compostela op de CANNONDALES. Vertrouwd op weg door de zorgvuldige en deskundige aflevering door Driek en zijn personeel!
Supper geholpen vrijdag twee fietsen gekocht zou een tot drie weken duren zaterdag middag belde ze mij van er staan twee fietsen klaar dat kan niet zij ik een was niet op voorraad, nou echt wel ze stonden klaar supper geregeld dankje.
Vandaag mijn nieuwe racefiets opgehaald. Zowel bij de aankoop als nu ook bij de aflevering ben ik uitermate goed geholpen door Jeroen. Hij neemt voor alles ruim de tijd om je goed te informeren en te adviseren. Ook vandaag weer alle tijd genomen om de fiets correct af te stellen en mij uitleg te geven over de fiets. Dit alles heb ik als heel prettig ervaren. Dit is wat je service noemt met een hoofdletter S.
Vandaag mijn nieuwe Gazelle Ultimate opgehaald, vorige week uitgezocht dus Super snelle service.Heel goed geholpen en zeer netjes afgehandeld allemaal. Top zaak
Net een nieuwe fiets daar gekocht. Erg goede service, klantvriendelijk en zeer vakkundig. Ze kunnen je veel vertellen over de verschillen tussen fietsen. Ook wordt alles er meteen voor je opgezet en alles wordt nog eens nagekeken voordat je weg fietst. Ze hebben een goede uitleg over hoe je de fiets moet gebruiken.
Elke keer als ik mijn fiets bij van Rijn breng komt hij als nieuw terug. De service is erg goed en de kwaliteit nog beter. Wil je het beste voor je 2 wieler dan adviseer ik je van Rijn.
Een no-nonsens .. ons kent ons .. winkel waar service de gewoonste zaak van de wereld is. Probeer het eerst maar even uit, bevalt het niet ... geen probleem dan passen we het aan. Ook al is het naar een paar weken. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid