facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Riesen Duurzame Installatietechniek

Van Riesen Duurzame Installatietechniek

Info

Van Riesen is de duurzame installateur voor zowel bestaande als nieuwbouw! Van Riesen installeert, adviseert en ondersteunt u op alle mogelijke punten!

Geschiedenis

Van Riesen is de duurzame installateur voor zowel bestaande als nieuwbouw! Voor alle duurzame installaties, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen bent u aan het juiste adres. Van Riesen installeert, adviseert en ondersteunt u op alle mogelijke punten!

Omdat de prijs van elektriciteit afhankelijk is van de olieprijs, zijn de kosten voor elektriciteit de afgelopen decennia bijna verdubbeld. Reden voor Van Riesen uit Norg om zich meer te gaan richten op duurzame energie.

Wij hebben op dit moment een kleine showroom gemaakt om de klanten nog meer wegwijs te kunnen maken in energie besparen. Hier worden alle mogelijkheden om energie te besparen aan de consument gepresenteerd. In de afgelopen jaren heeft Van Riesen veel projecten op dit gebied gerealiseerd en dus de nodige ervaring opgedaan.

“We moeten goed voor de aarde zorgen, we lenen de aarde van onze kinderen. Als technisch bedrijf kunnen wij ons steentje bijdragen door energiebesparende oplossingen te bieden. Beter voor de portemonnee en natuurlijk voor het milieu.”

Met een nieuw innovatief systeem voor melkveehouders, waarbij de warmte uit de melk wordt gehaald om het woonhuis van warmte en warm water te voorzien, neemt het bedrijf tevens een voorsprong op de concurrentie.

Naast duurzame installateur zijn wij ook allround totaalinstallateur die staat voor kwaliteit. Een nieuwe cv-ketel, dak- en zinkwerk, elektrotechniek of onderhoud en service aan de installatie, Van Riesen kan u ook hierin voorzien.

Adres: Ceintuurbaan Noord 123, 9301 NT Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-7271020 / 0592-612655
Stad: Roden
Route: Ceintuurbaan Noord 123
Postcode: 9301 NT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonneboiler Roden, Uurtarief servicemonteur Installatietechniek, Installatiebedrijf Eelde, IBV Installatietechniek, Installatiebedrijf Tolbert, Heijs Roden, Roden zonnepanelen, Directeur Mebatherm Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ter Veld Elektrotechniek Ter Veld Elektrotechniek 282 meter Uw adres voor: - licht- en krachtinstallaties - brandmeldinstallaties - inbraak- en c...
Recensies
Goed bedrijf snel handelen vriendelijk personeel aanrader
Goed advies gekregen over diverse domoticasystemen. Nette offerte, goede prijs en uitstekende levering.
Een beetje beter je best doen om na te komen wat je belooft! Iets beloven kan iedereen. Half werk leveren ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid