facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rhee Installatietechniek BV

Info

Van Rhee Installatietechniek B.V. is al ruim 40 jaar totaalinstallateur in Lemmer en omstreken. Ook voor badkamers, zonne-energie en oplaadpunten!

Adres: Vuurtorenweg 7, 8531 HJ Lemmer
Telefoonnummer: 0514-562292
Stad: Lemmer
Route: Vuurtorenweg 7
Postcode: 8531 HJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Installatiebedrijf Lemmer, Elektricien Lemmer, Loodgieter Lemmer, Vlig Lemmer
Recensies
Goede ervaringen in het verleden met dit bedrijf. Altijd professioneel en kundig geholpen. Jammer genoeg is de snelle dienstverlening verleden tijd en heeft ook dit bedrijf kwalitatief een klap gekregen van de krapte op de arbeidsmarkt.
Als je op zoek bent naar een heel goed installatiebedrijf in Lemmer en omstreken, dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres. Goede service en de monteurs weten waar ze het over hebben! Ze hebben veel ervaring met bestaande technieken, maar ook in nieuwe technologieën zoals zonnepanelen en warmtepompen. Kortom, het beste installatiebedrijf van Lemmer.
Onmogelijk om een afspraak mee te krijgen. Bijna half jaar gewacht op montage van spotjes en iedere keer zou de monteur contact opnemen. Uiteindelijk de strijd maar opgegeven. Doen waarschijnlijk liever grote klussen.
Supergezellig, vakmanschap en doorpakken omdat het kan. Had mij voor niets, zorgen gemaakt over onze ketel maar er kon wel wat aan verbeterd worden. Dit is gelijk uitgevoerd. Helemaal top!!
Habe in Lemmer de Brekken ein Ferienhaus E20 Super freundlich super schnell und faire Preise Kann ich nur weiter empfehlen. Ik heb een vakantiehuis E20 in Lemmer de Brekken Super vriendelijke, super snelle en eerlijke prijzen Ik kan het alleen maar aanbevelen.
Goede service! Zeer aardige monteurs. Aanrader
Je wordt er altijd zeer deskundig geholpen.
Vertaald door Google De firma Van Rhee heeft voor ons installatiewerk en tegelwerk gedaan. Een perfect resultaat waar we vaak blij mee zijn. Zeer vriendelijk personeel en schone site. bedankt voor het goede werk Origineel Die Firma Van Rhee hat uns Installationsarbeiten und Fliesenarbeiten gemacht. Ein perfektes Ergebnis über das wir uns oft freuen. Sehr freundliche Mitarbeiter und saubere Baustelle. Danke für die gute Arbeit
Vertaald door Google Zie er mooi en dromerig uit voor booteigenaren. Origineel Seh schön und traumhaft für Bootsbesitzer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid