facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Remmen-Gademan

Van Remmen-Gademan

Info

Auto

Geschiedenis

Autobedrijf van Remmen Gademan

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt al in 1945 waar Theo en Annie van Remmen in 1945 een stalhouderij begonnen voor zowel personen als zakelijk vervoer. Door de opkomst van de auto werd er in 1950 overgeschakeld op de handel, het onderhoud en verhuur van auto’s. In 1970 komt Frans van Remmen in de zaak de gelederen versterken, waarna hij in 1975 de verantwoording volledig opzich neemt. Het bedrijf is ondertussen, samen met zoon Rick van Remmen, uitgebouwd tot een universeel automobiel bedrijf met een volwaardige onderhoudswerkplaats en een Esso full-service tankstation.

Autobedrijf van Remmen Gademan biedt u een breed scala aan services met betrekking tot uw mobiliteit, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Wij staan voor u klaar om u te helpen een juiste keus te maken uit ons uitgebreide aanbod van occasions of nieuwe auto’s. Tevens kunt u bij ons terecht voor een proefrit en gedegen advies voor financieringen en verzekeringen. Ook helpen wij u middels een zoekopdracht graag met het zoeken naar uw droomauto. Heeft U zelf Uw gewenste auto gevonden en staat deze in het buitenland? Ook dan verzorgen wij de import hiervan graag voor U.

Ook na aanschaf van uw auto staat ons team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Zij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Ook voor schadeherstel kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij als officieel erkend APKkeuringsstation ook de APK van uw auto.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen.

Adres: ´s-Heerenbergseweg 22, 7038 CC Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0314 - 651244
Stad: Zeddam
Route: ´s-Heerenbergseweg 22
Postcode: 7038 CC



op zoek naar gerelateerd: Remmers Gademan, Rick van Remmen, Autobedrijf Achterhoek, Arink Groenlo, Van Remmen UV, Ebus Etten
Recensies
Ik was opzoek naar een Ford Fusion. Deze hadden ze staan op marktplaats. Nadat de advertentie verlopen was het nummer gebeld via de website. Vanaf dan contact gehad via WhatsApp en telefonisch. Namen alle tijd voor mijn vragen en namen altijd meteen op. Goede service en een top auto ter aanschaf !! Ook hierbij was alles aangevuld onder de motorkap en de olie was 100% nieuw. Kon mijn oude auto zonder problemen voor het geld wat ik wilde inruilen. Mooie zaak !! Geholpen door Bram.
Zoekopdracht voor Mercedes C180 geslaagd. Ontzettend fijn en vriendelijk geholpen door Bram. Bram heeft alle tijd genomen om mij alle functies van de auto uit te leggen. Bram ontzettend bedankt voor je tijd en moeite. Ik raad deze Garage absoluut aan een ieder die bij Bram een mercedes wilt kopen.
Bram jij hebt ons zeer netjes en heel vriendelijk geholpen!! Bij de aankoop van nu onze fiat 500 abarth. Wij zijn er heel blij mee!!!!!! Het is zeker aan te raden om bij hier een auto te kopen!!
Mercedes Cla bij remmen-Gademan gekocht alles tot in de detail verzorgd wij zijn ontzettend tevreden met de verleende diensten van gademan. Echt een aanrader als je opzoek bent na een dikke Mercedes!!!
Super geholpen door Bram Haller. Heel blij met mijn nieuwe auto. Ik ben super geholpen door Bram! Eerlijk en oprechte jongeman die heel duidelijk is in zijn contant en communicatie! Heel prettig en ik zal zeker terug komen!
Vandaag mijn droomauto gekocht bij Rick, een Mercedes C300 AMG. Wat een geweldig bedrijf en wat een klantvriendelijkheid. Het was voor mij een behoorlijk eind rijden maar het is een heel fijn gevoel om zonder zorgen zo'n flink bedrag uit te geven aan een auto waarvan vaststaat dat die met de grootste zorg aan je afgeleverd wordt en elke cent meer dan waard is. Want nog een heel prettig bijkomend voordeel is dat dit bedrijf niet alleen volkomen terecht de beste reviews krijgt maar ook aantoonbaar de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft die er te vinden is....en daar mag je met recht trots op zijn Rick.
Ik heb een nieuwe Mercedes gekocht en werd zeer goed geholpen door Rick, klantvriendelijk, goede service, betrouwbaar bedrijf die zich keurig aan de afspraken houd. Mvrgr Mercedes demontage bedrijf Kaslo
Mooie autozaak / garage met dito auto's voor de deur. Vriendelijke en goede service. Tanken doe je daar ook.
Heb hier een geweldige mooie auto gekocht en aan het contact een zeer goed gevoel over gehouden. Alleen maar hele mooie { echte auto,s gezien Verkoper/eigenaar neemt de tijd , probeert niks op te dringen . al met al zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinst vertrokken Cijfer 10 +
Voor de eerste keer een Mercedes-Benz bij 'Remmen-Gademan' gekocht. Ontvangst door dhr. R. van Remmen was ontspannen en vriendelijk en zijn verhaal bij de auto open en eerlijk. Tevens dacht hij, in de aanloop naar de koop, op een enthousiaste wijze met mij mee en kreeg ik alle ruimte waarbij geen vraag teveel bleek. Na de aankoop trad er binnen enkele weken tot drie keer toe een defect op. Telkens werd het door dhr. van Remmen vlot opgepakt, waarbij de auto zelfs op mijn werk werd opgehaald en ik een volwaardige leenauto ter beschikking kreeg. Ouderwetse service wat een betrouwbaar gevoel opleverde. Het bedrijf is zéker een aanrader; Rick, bedankt! Vr. gr. Edwin v. Dijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid