facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Rees Verhuur Steenwijk

Van Rees Verhuur Steenwijk

Info

Van REES aanhangerverhuur is de specialist in aanhangwagenverhuur in de kop van Overijssel, westelijk Drenthe, zuid-oost Friesland en Noordoostpolder.

Geschiedenis

Voor aanhangwagen verhuur bent u bij KARVERHUUR.EU aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan aanhangwagens die wij inzetten voor de verhuur. Wij hebben geprobeerd om een zo compleet mogelijk aanbod verhuur aanhangwagens aan te bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor kleine aanhangwagens, autotransporters, schamelwagens, kippers, motortrailers, boottrailers, paardentrailers, veetrailers en gesloten aanhangwagens.

Wij verhuren zowel aanhangwagens aan particulieren als aan professionele gebruikers. Het is mogelijk om voor slechts enkele uren een aanhangwagen te huren, maar u kunt ook voor langere tijd een aanhangwagen huren bij KARVERHUUR.EU, altijd tegen gunstige tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

Het is bij ons mogelijk om een aanhangwagen te huren die nog wij te koop aanbieden. U kunt dus bijna alle aanhangwagens huren die wij te koop hebben op de website. Heeft u een andere wens? Vraag ons naar de mogelijkheden

Adres: Koematen 16, 8331TK Steenwijk
Telefoonnummer: 0521361584
Stad: Steenwijk
Route: Koematen 16
Postcode: 8331TK



op zoek naar gerelateerd: Aanhanger huren Steenwijk, Van REES Trailers koematen Steenwijk, Boottrailer huren, Indespension aanhangwagens, Aanhanger huren Oldemarkt, Aanhangers Drenthe, Boottrailer huren België, Boottrailer huren Roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van REES Trailers - Aanhangwagens, Boottrailers en Boottransport Van REES Trailers - Aanhangwagens, Boottrail... 0 meter Wij hebben onze boot van 8 meter laten transporteren door van Rees Trailers van Fries...
Borg Verhuur Borg Verhuur 2 km We komen elk jaar terug om een bagagewagen te huren. Deze zijn van het merk Anssums, ...
Recensies
Prettige ervaring met vriendelijke eigenaar en zeer ruime keuze aan aanhangwagens. Voor een mooie prijs een boottrailer kunnen huren om onze boot uit het water te halen. Meer dan tevreden!
Bij Van Rees vind je een ruime keus in aanhangers voor de verhuur.
Vakmanschap goed, maar in contact te komen niet zo goed.
Ik heb van Rees in juni 2020 onze sloep laten transporteren vanuit Elburg naar Rijnsburg. Dit is allemaal heel soepel en netjes verlopen, netjes op tijd en allemaal volgens afspraak. Ze behandelden mijn boot alsof het hun eigen boot was.
Top service! Groot assortiment zowel verkoop als verhuur.
Goeie trailers te huur voor een mooie prijs
Verstand van zaken, vriendelijk en top service!
Goed geholpen.
Leuk contact met een direct aangeboden bakje koffie. Ongedwongen sfeer en de eigenaar weet waarover hij praat. Wil je een aanhangwagen aanschaffen of huren? Het juiste adres.
Hele vriendelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid