facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Overbeek Makelaars West-Friesland

Info

Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Onze professionals bij Van Overbeek Makelaars wel! Laat je goed informeren over de verkoop of aankoop van jouw huis door middel van een aankoop- of verkoop adviesgesprek.

Geschiedenis

Van Overbeek Makelaars werd opgericht in 1970 en heeft in ruim 45 jaar een uitstekende reputatie verworven op het gebied van commercieel en particulier ontroerend goed. De Van Overbeek Makelaars Groep o.g. telt vier vestigingen gelegen in Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-Friesland, waarin Van Overbeek Makelaars zich onderscheidt door diepgaande kennis van de lokale markt.



"Of je nu een huis wilt gaan verkopen of kopen Van Overbeek Makelaars helpt u graag bij deze belangrijke stap. Van Overbeek Makelaars is al ruim 50 jaar lang gevestigd in uw regio.Informatie over huis kopen of verkopen? Vraag een gratis verhuisadvies of verkoopadvies aan. Tijdens dit gesprek ontvangt je van de makelaar allerlei tips over het kopen of verkopen van je woning. Gratis en vrijblijvendWij verzorgen- de verkoop van uw woning- de aankoop van uw woning- een taxatie- een gratis waardebepaling"
Adres: Hoofdstraat 215, 1611AE Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228-521052
Stad: Bovenkarspel
Route: Hoofdstraat 215
Postcode: 1611AE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Remko heeft mij in de verkoop van mijn woning fantastisch ondersteund! Ik werd steeds heel snel op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Gecombineerd met tussentijds advies, tips, het luisteren, de kennis en de ervaring heb ik me steeds enorm comfortabel gevoeld! Niets was teveel en ik verheug me al op het komende aankoopproces. Dankjewel en ik vertel je door!
Remko heeft ons fantastisch geholpen. Heel vriendelijk, duidelijk en vlot in de communicatie waardoor alles soepel is verlopen. Bedankt!
Wij kwamen bij Remko Koster van Van Overbeek terecht via een vriend. Onze reis begon met een intake en voorlichting op 20 februari en toen ging het snel, vandaag is onze woning verkocht. Remko en ook de ondersteuning vanuit zijn kantoor, zijn vriendelijk, vakkundig en reageren snel en adequaat op vragen en ontwikkelingen. Wij zijn meer dan tevreden over hun begeleiding en diensten. Eric
Remko neemt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft realistisch advies. Als starter raad ik Remko zeker aan voor andere woningzoekenden.
Remco is helder, eerlijk, transparant. Hij is liever straight dan dat hij met verkoop praatjes je zal proberen over te halen. Vonden we erg fijn die eerlijkheid.
Remko Koster heeft ons vanaf het begin tot het eind goed begeleid met de verkoop van ons ouderlijk huis. Remko is prettig en helder in de omgang.
We zijn goed geholpen door remko. Vanaf t begin eerlijk en duidelijk. We raden remko voor anderen aan! En er is altijd lekkere koffie.
Remco heeft ons bij de aankoop en verkoop van ons huis geholpen, beide waren dit hele prettige ervaringen waarbij hij liet zien dat hij de markt goed kent en 200% zich inzet voor een goed verloop. In de mogelijke toekomst zouden wij weer graag zaken met hem doen en zeker aanraden bij anderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid