facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Info

Van Ouwendorp bestratingen levert een uitgebreid programma bestratingsmaterialen voor ieders budget.

Geschiedenis

Bestratingen
Van Ouwendorp bestratingen is hét adres om een goede basis te leggen voor de inrichting van uw tuin. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. In de ruim 500m² grote showtuin tonen wij u de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting. Al wandelend krijgt u een goed beeld van de uitgebreide kwalitatief hoogwaardige collectie. Naast een uitgebreid programma van betonproducten zijn wij specialist op het gebied van natuursteen, keramische terrastegels en gebakken klinkers.

Bouwmarkt
Van Ouwendorp bouwmarkt is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk op de Noordwest-Veluwe. Onze klantenkring bestaat uit klanten voor wie snelheid en deskundigheid voorop staan. Wie bij ons koopt kiest voor kwaliteit en service. Ons assortiment bestaat grotendeels uit kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en leveranciers. Wij bieden u een uitgebreid assortiment: hout & plaatmateriaal, isolatie, bevestigingsmaterialen, schuifdeuren & interieurs op maat, schuifdeurstystemen, schapdragersystemen, gevelpanelen, chemische bouwstoffen, gereedschappen, hang-en sluitwerk, plafond & panelen, PVC-materialen. Bovendien zijn wij in staat om diverse materialen voor u op maat te maken in onze uitgebreide werkplaats.

Adres: Stakenbergweg 56a, 8075 RA Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31577491809
Stad: Elspeet
Route: Stakenbergweg 56a
Postcode: 8075 RA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf Bossenbroek / Kroon bouwmaatschappij Bouwbedrijf Bossenbroek / Kroon bouwmaatscha... 1 km bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen.
Recensies
Ruime keuze in terrastegels. Goede en eerlijke informatie. En goede prijzen. Helemaal top
Prima service, vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel. Eventueel een aanhanger en/of gereedschap te leen. Goed advies. Aanrader!
Mooi bedrijf, goede kwaliteit
Hele goede zaak en altijd correct als je hulp nodig hebt
Goed advies. Top
Vertaald door Google Eerste bedrijf Origineel Prima firma
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid