facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Oorschot Hoveniers

Van Oorschot Hoveniers

Info

Van Oorschot Hoveniers - tuinontwerp - tuinaanleg - tuinonderhoud

Geschiedenis

Groen brengt kleur in het leven. Het is functioneel en decoratief en zorgt voor afwisseling en ontspanning. Hoveniersbedrijf M. van Oorschot zorgt ervoor dat alle soorten groen optimaal tot hun recht komen. Voor bedrijven en particulieren verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van de buitenleefruimte.

Met deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste tuintips, tuintrends, actuele planten en tuin impressies.



"Als ervaren hoveniersbedrijf hebben we ook voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een tuinontwerp, een hovenier zoekt voor de tuinaanleg of uw tuin keurig onderhouden wil hebben. dit kan van Oorschot hoveniers allemaal voor u verzorgen. Ook voor het aanbrengen van losse onderdelen in uw tuin, zoals een zwemvijver, een overkapping of de bestrating bent u bij ons aan het goede adres."
Adres: Langenbergsestraat 9A, 4751 TB Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165314011
Stad: Oud-Gastel
Route: Langenbergsestraat 9A
Postcode: 4751 TB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Recensies
Marcel is halverwege januari bij ons op gesprek geweest. Hij heeft 1,5 uur bij ons gezeten en alles genoteerd. Was een prima gesprek. Vervolgens niets meer van hem gehoord. Reageerde niet op onze mail dus later nog even telefonisch contact opgenomen. Hij belde terug en hij beloofde om de offerte binnen 1 a 2 weken te sturen, maar ook dat is niet gebeurd. Bij ons aan de keukentafel vertellen dat je het super vervelend vindt dat mensen niets meer laten horen na een offerte, maar vervolgens doe je hetzelfde.. Wij zijn inmiddels met een ander hoveniersbedrijf in zee gegaan.
Wat wij ervan vinden. Nu, dat is gemakkelijk. Het eerste gesprek in november 2021 was positief. Wij hadden er vertrouwen in. Daarna doodse stilte tot op heden. Wij hebben de opdracht geannuleerd. Dus geen bedrijf waar je op kunt rekenen.
Een hovenier met aandacht voor de klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid