facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Offerbeek

Van Offerbeek

Info

www.vanofferbeek.nl | Art & Graphics
www.worldofart.nl | Exclusive World Maps
www.lasercraft.nl | Lasercutting & Engraving

Geschiedenis

Van Offerbeek Art & Graphics | Digitaal Atelier | Kunst en grafische vormgeving

Adres: Kerkstraat 10, 6367JE Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 0641496747
Stad: Voerendaal
Route: Kerkstraat 10
Postcode: 6367JE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yang's chinese kalligrafie lokaal  墨趣堂 Yang's chinese kalligrafie lokaal 墨趣堂 3 km Leren en verkopen van chinese kalligrafie, chinees schilderij.
Recensies
Nog steeds heel blij met onze wereldkaart Brons/Goud en met het advies van Roy Offerbeek! Wij hadden zelf het formaat XS in gedachte, maar op advies van Roy hebben wij uiteindelijk toch voor 1 maat groter gekozen. Het blijft een kunstwerk waar je niet op uitgekeken raakt. Een echte eyecather en aanrader! Maar bovenal ook makkelijk te bevestigen.
Wij hebben bij Roy de houten panorama goud-bronzen wereldkaart besteld. Een paar weken wachten en we waren welkom om deze persoonlijk te komen bezichtigen en te kopen zonder verplichtingen. De communicatie met Roy was meer dan super en een heel vriendelijk onthaal ter plaatse... Maar het allerbelangrijkste, wat een mooi kunstwerk! Heel mooi afgewerkt, alles zit erbij en heel duidelijke instructies a.d.h.v. een filmpje om het op te hangen. Wij zijn bijzonder blij met onze aankoop en kunnen zijn werken alleen maar aanraden. In bijlage een foto hoe de wereldkaart er bij ons thuis uitziet. Mvg, Evelyn en Steven.
Een wereldkaart besteld bij van Offerbeek. Super netjes geholpen door Roy. Je mailt een foto van de muur waar je hem wil ophangen en hij stuurd je een projectie van de muur met de wereldkaart er op terug. Krijg je een goed idee hoe het er uit gaat zien. Alles was perfect op orde. Netjes ingepakt verzonden, duidelijke instructie hoe je de kaart moet ophangen videoenz enz. Hij maakt ook eerst je bestelling en de betaling is pas als je het resultaat mooi vind. Zeer tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader als je iets bijzonders aan je muur wil hebben hangen.
Prachtige wereldkaart, echt een kunstwerk aan de muur! Met de bijgeleverde mal en bevestigingsmaterialen is het ophangen goed te doen. Fijn dat je eerst de kaart mag beoordelen aan de hand van foto's voordat je de kaart daadwerkelijk besteld en betaald. Echt een aanrader!
Voor een prachtige en unieke wereldkaart waarvan er geen twee hetzelfde zijn moet je absoluut bij van Offerbeek zijn. Simpel op te hangen middels bijgeleverde materialen. vakmanschap straalt er vanaf. Vriendelijk en betrouwbaar. een aanrader.
Ware kunst als je een bijzondere wereldkaart aan de muur wil, dan is van Offerbeek het juiste adres. In veel gewenste kleuren en maten te bestellen, goed verpakt thuis bezorgd.
Wij hebben een wereldkaart gekocht bij worldofart. Wij hebben gekozen voor een PANORAMA, maat S in het zwart. Het is werkelijk een prachtig kunstwerk. Communicatie is fijn en de foto's op de website zijn eerlijk. Het is echt een prachtige eyecatcher in ons huis. Dank daarvoor!
Ziet er schitterd uit zeer knap vakmanschap en vriendelijk en snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid