facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Oers praktijk voor Osteopathie

Van Oers praktijk voor Osteopathie

Info

Ronald van Oers D.O. -MRO

Osteopathie voor al uw klachten. Voor een indicatie van welke klachten ik behandel verwijs ik u graag door naar mijn website.

Geschiedenis

Ik heb na mijn studie fysiotherapie direct aansluitend osteopathie gestudeerd in gent. Ik heb dit gedaan omdat ik een fascinatie heb voor de werking van het menselijk lichaam. Ook wist ik dat ik meer kennis, vaardigheden en tools nodig had om mensen beter te kunnen helpen in de praktijk.



"Ronald van Oers is sinds 2013 afgestudeerd osteopaat. Osteopathie van Oers is aangesloten bij zowel het NRO als het NVO, waardoor dit een erkend osteopathie adres is. Dit betekent dat u recht heeft op terugbetaling van alle zorgverzekeraars wanneer dit in uw aanvullend pakket zit.Van Oers is sinds 2010 werkzaam in Halsteren na zijn studie fysiotherapie. Sinds 2013 is hij fulltime osteopaat. Door regelmatige bijscholingen blijft hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied."
Adres: Dorpsstraat 37, 4661 HM Halsteren
Telefoonnummer: 0646070376
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 37
Postcode: 4661 HM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Osteopaat Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balanz & groei Balanz & groei 1 km Praktijk voor bewegen en massage Bewegingslessen met een Oosterse achtergrond. Wandel...
Cranio care Cranio care 1 km cranio care is about caring. A hands on therapy with very gentle touch , to enhance y...
Vang Halsteren Vang Halsteren 1 km VaNG! Is een multidisciplinair centrum voor kinderen, jeugd en ouders.
Recensies
Ronald beheerst het vak als geen ander. Ik ben bij Ronald terecht gekomen nadat de fysio geen raad meer met mij wist en Ronald heeft mijn klachten binnen 2 behandelingen verholpen! Ik ga nu standaard 2 keer per jaar langs om preventief behandeld te worden en als er onverhoopt toch klachten zijn weet ik dat Ronald meestal met 1 behandeling mij weer klachtenvrij maakt. Ik noem hem altijd mijn wonderdokter! zeer blij mee!!
Inmiddels al weer een aantal jaar onder behandeling bij Ronald. Bij binnenkomst veel last van migraines, door zijn kundigheid en behandelingen zijn mijn aanvallen in frequentie aanzienlijk afgenomen. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben en hem zeker kan aanbevelen!
Bij deze praktijk voor osteopathie voel je je gelijk op je gemak. Ronald is kundig en zeer vriendelijk. Een echte aanrader
Een aantal jaar geleden bij Ronald terecht gekomen met onder andere borstspierklachten die niemand kon thuiswijzen. Bij de eerste afspraak wist Ronald, nadat ik mijn klachten vertelt had, eigenlijk gelijk wat er aan de hand was en heeft mij toen weer klachtenvrij gekregen. Nu ga ik om de 3 maanden nog steeds langs om de boel preventief los en soepel te houden. Zeker aan te raden!
Ronald is prettig in zijn communicatie. Legt duidelijk uit wat hij doet en waarom. Weet snel tot de kern van het probleem te komen en begon in mijn geval al tijdens de intake sessie met behandelen. Met 10km hardlopen ervaarde ik erg veel last. Na 2 sessies heeft hij me dusdanig kunnen behandelen dat ik weer een halve marathon en een OD triathlon heb kunnen finishen zonder pijn. Dat was me zonder zijn hulp niet gelukt.
Ik ben heel blij met de vakkundigheid van Ronald. Hij heeft zich ingelezen in mijn problematiek en na een behandeling kan ik steeds lange tijd vooruit. Hij houdt je ook niet onnodig lang in behandeling en op zijn website is het heel makkelijk om een afspraak te maken.
Zeer professioneel en vakkundig, ik heb lang getopt met klachten bij verschillende artsen maar Ronald heeft me overal vanaf geholpen, heel erg dankbaar voor. Kan hem iedereen aanbevelen.
Goede, fijne osteopaat, kan hem iedereen aanraden! Al na een behandeling verlichting van mijn klachten. Mochten de klachten weer terugkomen ga ik zeker weer terug!
Klantgerichte deskundige behandeling! Na een aantal behandelingen zijn mijn rugklachten voorlopig verholpen. Dankjewel Ronald!
Super osteopaat! Snel resultaat. Had ik veel eerder heen moeten gaan...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid