facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Nieuwkoop Sassenheim Kookwinkel

Van Nieuwkoop Sassenheim Kookwinkel

Info

Voor onze actuele openingstijden klik op onze website www.vannieuwkoop.nu

Adres: Hoofdstraat 263, 2171 BD Sassenheim
Telefoonnummer: 0252224500
Stad: Sassenheim
Route: Hoofdstraat 263
Postcode: 2171 BD



op zoek naar gerelateerd: Leiden Kookwinkel, Kookwinkel Nijmegen, Kookwinkel Bussum, Kookwinkel Zaandam, Kookwinkel Almere, Kookwinkel Sneek, Kookwinkel Tilburg, Kookwinkel Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Voet Keukens Van der Voet Keukens 1 km Wij zijn zeer tevreden met de aankoop en installatie van onze nieuwe keuken. Naast he...
Recensies
Een winkel en haar personeel leer je pas echt kennen als er zich een probleem voordoet. Want het gaat niet om het probleem, maar om de oplossing. En dat heeft Nellie van Van Nieuwkoop heel goed door. Altijd met een glimlach en altijd positief heeft ze het probleem beetgepakt en niet meer losgelaten totdat er een goede oplossing was. Helemaal top. Van Nieuwkoop heeft in ons er een nieuwe fan bij.!!
Vriendelijke medewerkers. Mooie producten. En daar betaal je ook voor.
Mooi aangeklede winkel, dat deftige sfeertje hoeft voor mij echter niet zo. Knappe spullen, wel duur. Voor kleinere aankopen vind ik dat niet zo’n probleem. De goedkoopste waterkoker was nog steeds 4 keren duurder dan die bij de Blokker / Hema / Action … dat gaat mij te ver. Maar ja, ik snap het wel, 6 verkopers hebben lopen, grote winkel, dan moet je wel veel winst per artikel maken.
Veel aanbod, toch zal ik niet snel terug gaan. Het personeel is arrogant en opdringerig. Als ik mooi serviesgoed koop is het een uitje waar vriendelijk personeel zeker bij hoort, daarom ga ik liever ergens anders heen.
Redelijk assortiment voor een dorpswinkel, niet bijzonder. Winkel oogt rommelig. Personeel op het randje van arrogant en opdringerig. Ik ken betere kookwinkels, maar voor een snelle kleine aankoop op het dorp wel ok.
Een van de betere woon en kookwinkels mooi uitgebreid assortiment ruim en mooi uitgestald ! En goeie en duidelijke uitleg over de producten die je wil aanschaffen, wordt er altijd fijn geholpen. Klasse winkel..
Op zich een goede winkel met hele mooie spullen. Ik koop er graag servies van Ittala. Maar dan het personeel.....Netjes en beleefd en geinformeerd maar echt zo uit de hoogte en neerbuigend. To the mannor born zal ik maar zeggen en ik voel me als Onslow. Het trieste is dat er twee zijn die wel heel warm zijn maar het lijkt of ze het niet durven te zijn als die anderen in de buurt zijn. Ik wilde drie sterren geven maar doe er toch maar vier want al schrijvende besef ik me dat het wel een hoge amusement waarde heeft.
Ja, als we wat gereedschap voor in de keuken nodig hebben gaan we hier altijd als eerste heen. Meestal komen we met meer terug dan waarvoor we erheen gingen. Uitstekende service en deskundigheid. Heerlijk om rond te lopen en geïnspireerd te worden door het enthousiaste personeel.
Uitstekende winkel voor mooi servies, glazen en nog veel meer. Alleen maar kwaliteitsspullen hier. Personeel is ook zeer vakkundig. Aanrader!
Zeer uitgebreid assortiment keukengerei en servies. Altijd goede service. Zelfs na bijna 5 jaar konden ze de aankoop bon nog terug vinden zodat de apparatuur onder de garantie kon worden gerepareerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid