facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor van Mourik Vloeren

van Mourik Vloeren

Info

Van Mourik Vloeren is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren. Vloeren met karakter. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige vloer van Frans Eiken.

Geschiedenis

Van Mourik Vloeren is dé specialist in ambachtelijke houten vloeren. Vloeren met karakter. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige vloer van Frans Eiken in een visgraat motief gelegd. Door de enorme keuze aan afwerkingen, kan de vloer een traditionele, maar ook een moderne uitstraling krijgen.
Alle vloeren van Van Mourik Vloeren worden met de hand gelegd en afgewerkt. Deze ambachtelijke wijze van werken zorgt ervoor dat u een perfect eindresultaat krijgt.
In onze winkel in Twello bent u van harte welkom om de ambachtelijke sfeer te proeven. Voel het hout, proef de sfeer, ontdek de kleuren en mogelijkheden!
Naast ambachtelijke vloeren kunt u ook bij ons terecht voor hoogwaardig laminaat of PVC vloeren van Douwes Dekkers. Ook voor onderhoud of schade aan uw (houten) vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Raccordement 109, 7391 BX Twello
Telefoonnummer: 0641376759
Stad: Twello
Route: Raccordement 109
Postcode: 7391 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Serozatapijten.nl Serozatapijten.nl 13 meter Na goed zoeken vond ik een paar hele mooie kleden bij Seroza Tapijten via internet. D...
Draaijer de Woonprofessionals Twello Draaijer de Woonprofessionals Twello 670 meter Prima verfwinkel goed advies. Ook voor vloerkleden kun je hier terecht.
Wilster Projecten Twello Wilster Projecten Twello 986 meter Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Zit al ruim een jaar met een beschadigde keuke...
Recensies
Voor ons bedrijfspand in Zutphen zochten we een onderhoudsvrije vloer. Hierin heeft Van Mourik ons super goed geadviseerd qua kleur en materiaal en ook nog eens top gelegd. Erg blij mee.
Ohhh wat ben ik gelukkig met me nieuwe vloergeweldige service, enorm klantvriendelijk! Ze denken mee met wat jou wensen zijn! Absoluut de prijs waard. Ik haal hier alleen nog maar mijn vloeren en raad dit mijn omgeving ook aan!
Goede service, vriendelijk geholpen, Was ook snel gedaan! Kort om top qua prijs/kwaliteits verhouding niets te klagen. In vergelijking van het vorige bedrijf dat mijn vloeren legde waar maanden overheen ging en vervolgens beschadigd aankwam. liep dit echt super soepel! Zeker aan te raden!
Heel blij met mijn laminaat vloer die ik bij van Mourik vloeren heb gekocht. Je krijgt goed advies en Michiel levert vakkundig werk.
Ontzettend mooie vloer bij mijn dochter in het appartement gelegd. Super goede service, top kwaliteit. Erg tevreden! Echt een aanrader
In de winkel word je op een vriendelijk en deskundige manier geholpen door Debbie. Michiel is een vakman en werkt netjes. Hij heeft samen met Remco ons huis in korte tijd voorzien van een hele mooie pvc vloer van Floer. Wij zijn erg blij met het mooie eindresultaat. Kortom ben je op zoek naar een nieuwe vloer ga dan zeker eens kijken bij Van Mourik Ambachtelijke Vloeren in Twello.
Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg goed advies van de vriendelijke dame in de winkel. Michiel is zeer kundig en gaat netjes te werk. Resultaat een prachtige mooie vloer.
Netjes afgewerkte vloer, zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding! Zeker aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid