facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Mourik schoenen

Van Mourik schoenen

Info

700 m² aan schoenen, laarzen en tassen vind je in Sliedrecht!!

Geschiedenis

Van Mourik schoenen is een van de grootste schoenwinkels van het land met ruim 700 m² aan dames-, heren- en kinderschoenen, laarzen, tassen en accessoires. Een van onze specialiteiten zijn grote en kleine maten voor zowel dames en heren. Sinds 1913 staat Van Mourik voor u klaar. Tot ziens in Sliedrecht!!



"Welkom bij J. van Mourik & Zn. SliedrechtWij heten u van harte welkom op de nieuwe website van J. v Mourik & Zn.Sinds 1913 is ons familiebedrijf een begrip in hartje Sliedrecht en omstreken.De vijf generaties hebben er voor gezorgd dat de winkel is uitgegroeid tot eenvan de grootste schoenwinkels van het land met ruim 700M2 schoenen is ervoor ieder wat wils.Het ruime assortiment is opgebouwd in damesschoenen maat 34 t/m maat 43,herenschoenen maat 38 t/m maat 50, kinderschoenen maat 18 t/m 42 en lederwaren.Service, persoonlijke aandacht en een vakkundig advies zijn onze speerpunten.Graag zien we u binnenkort bij ons in de winkel.Familie Van Mourik"
Adres: Kerkbuurt 45, 3361 BC Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184412210
Stad: Sliedrecht
Route: Kerkbuurt 45
Postcode: 3361 BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Mourik Alblasserdam, Kerkbuurt 45 Sliedrecht, Van der Vlies Schoenen, Sluimer Schoenen Sliedrecht, Sluimer Schoenen, Schoenen Alblasserdam, Bronkhorst Sliedrecht, Damesschoenen maat 34
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der vlies schoenen sliedrecht Van der vlies schoenen sliedrecht 313 meter Hun net geopende winkel ziet er fantastisch uit; ruimte, kleuren, vormen; alles om de...
Sluimer schoenen en lederwaren Sluimer schoenen en lederwaren 347 meter Al 2 jaar op rij hele leuke fijne schoenen gescoord!
Recensies
In tegenstelling tot de smaad en laster van Ben Kessels kan ik als achternaamgenoot zeggen dat de service geweldig is. Waar ik bij Zalando onvolledige producten ontving, zat er hier alles bij. Bij een probleem ben je met één belletje ook meteen geholpen. Aardig volk, wens ze alle commercie toe die ze verdienen.
Via deze winkelier heb ik als Belgische klant een bestelling kunnen plaatsen, waarschijnlijk voor het eerst want enkel Nederlandse klanten kunnen hier online winkelen. Men heeft voor mij een uitzondering gemaakt omdat ik Floris van Bommel sneakers wilde kopen uit de premium collectie van vorig jaar. Deze zijn nergens nog op stock: volledig uitverkocht, enkel hier bij J. van Mourik. Ik heb de winkel gemaild en direct contact gehad met Jeffrey om dit te regelen. Na wat chatten heb ik ook een mooie prijs gekregen. Ik heb betaald en gevraagd voor verzending met DHL ipv PostNL. Ook dit was geen enkel probleem. Klant is hier werkelijk koning. Het pakket is donderdag verstuurd en vandaag ontvangen in een volledig regendichte plastieken zak. Schitterend gewoon. Ik ben zeer tevreden van deze hofleverancier! Deze winkel raad ik 200% aan.
Fijn dat er nog zulke winkels zijn! Bijzonder goed en vriendelijke geholpen. Bovendien verkopen ze een favoriet merk Nubikk, dus ik zal zeker terugkomen!
Onterecht slechte service. Zou hier geen schoenen bestellen je komt bedrogen uit.
Super fijne winkel ook online goed en bij de bestelling een lief echt met de handgeschreven kaartje, authentiek en dat voel je!! Nettie Roubos SLEEUWIJK
Klasse zaak. Deskundig en eerlijk advies. Personeel met een glimlach. Met recht dus hofleverancier! Klant is Koning.
Je heb schoenen winkels en van Mourik. Wat een top winkel, veel keuze, super service , kundige mensen, goede prijs. Zeker naar toe gaan
Vanmiddag schoenen gekocht voor onze zoon, die in Barendrecht niet aan schoenen kon worden geholpen. smalle voet? Hier geen enkel probleem; keus uit meerdere modellen en merken. Eigenaar gaat ook heel goed om met verstandelijk beperkte zoon. Stelt duidelijke, gerichte vragen aan hem, en benadert hem niet kinderlijk. Hierdoor is het voor onze zoon ook een fijne ervaring om hier schoenen te kopen! Niets dan lof!
Mooie winkel. Grote collectie. Vriendelijk personeel; Kunnen wel enigszins opdringerig overkomen; Ze houden je nauwlettend in de gaten. Lopen steeds beetje achter je aan. Anderzijds helpen ze je prima, als je hulp vraagt. Wat ik écht een minpunt vind: bij retouren géén geld terug, maar een tegoedbon. Jij bent je geld op die manier wel gewoon kwijt, en zij rijker. Zo voel ik me gedwongen nogmaals terug te moeten komen. Zorg er dus voor dat je heel zeker bent van je aankoop!
Onbeschofte personeel, was een oude vrouwtje, vandaag was ik op zoek naar stretch hooge laarzen, ze zei," we hebben hier eentje, maar duur! €261", ze laat de price tag zien, en dan zet ze de lars terug. Had eerder een paar schoenen gekocht in dit winkel, maar nu zal nooit ik meer terug!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Mourik schoenen met het openbaar vervoer


Sliedrecht, Middeldiep 340 meter
23
Sliedrecht, Burg. Winklerplein 370 meter
491
701
Sliedrecht, Burg. Winklerplein 370 meter
491
701

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid