facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Mierlo Tuinen - Exclusieve Tuinontwerpen

Van Mierlo Tuinen - Exclusieve Tuinontwerpen

Info

Van Mierlo Tuinen is een designbureau voor tuinen onder leiding van Noël van Mierlo. Natuurrijke tuinen die het verschil maken in exclusiviteit en afwerking.
Winnaar van diverse (inter)nationale tuin-awards.

www.vanmierlotuinen.nl

~ Noël van Mierlo

Geschiedenis

Van Mierlo Tuinen is een begrip. Het staat voor een unieke identiteit van uw buitenruimte. Tuinen waarin mens, natuur en architectuur elkaar als vanzelf vinden.

Eten, zwemmen, lachen, luisteren en ontspannen

Puur en oprecht

Eigenzinnig en stoer

Een verlengstuk van u

Uw thuis.

U kunt bij ons terecht voor een exclusief tuinontwerp op maat. Onze stijl is heel divers: we maken moderne tuinen, strakke tuinen, natuurlijke tuinen, exclusieve tuinen, tuinen met zwembad of zwemvijver.

2015 Winnaar Pondy Award | Best Natural Pool
2012 Winnaar Duurzaamste Tuin van Nederland
2010-2008-2003 Winnaar Tuin van het Jaar



"Van Mierlo Tuinen is specialist in luxe natuurtuinen. We zijn een creatief, ambachtelijk en prijswinnend ontwerpbureau onder leiding van Noël van Mierlo. We creëren een natuurlijke wellness beleving in je tuin: avontuurlijke, groene buitenruimtes waarin je als mens kunt aarden en in verbinding staat met natuur en architectuur.Samen gaan we voor een uniek ontwerp waarbij de tuin in balans is. Waarin u, de natuur en architectuur op een mooie manier met elkaar in verbinding staan. Een avontuurlijke buitenruimte waarin geleefd mag worden, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Maar ook een tuin waar de seizoenen hun verdiende podium krijgen. Kortom, een natuurrijk en stijlvol design. Stoer, tijdloos en een tikkeltje eigenwijs."
Adres: Spoorlaan 3, 5751 JM Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0) 6 83983956
Stad: Deurne
Route: Spoorlaan 3
Postcode: 5751 JM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwkundig Bureau van Kuijlenburg Bouwkundig Bureau van Kuijlenburg 1 km Bouwkundig Bureau van Kuijlenburg is een ontwerpbureau voor nieuwbouw -en verbouw pro...
Joosten Hoveniers Joosten Hoveniers 2 km Joosten Hoveniers, Elegantie in Buitenruimte
Recensies
Mooie site, en originele ontwerpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid