facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Maanen Delft

Van Maanen Delft

Info

Van Maanen Delft is een beleving die je meeneemt naar de geur van vers brood, lekkere gezonde lunches en een goede kop koffie.

Adres: Hippolytusbuurt 3, 2611HM Delft
Telefoonnummer: 015 306 0125
Stad: Delft
Route: Hippolytusbuurt 3
Postcode: 2611HM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: van maanen delft openingstijden, van maanen delft menu, van maanen delft high tea, van maanen delft lunch, restaurant van maanen delft, van maanen delft menukaart, van maanen delft brunch, van maanen delft ontbijt
Recensies
Je kunt er zowel afhalen en even zitten om kop koffie / lunch te nuttigen. Prima gegeten. Bediening is wat chaotisch, maar wel vriendelijk.
Leuk ingerichte zaak, en naast brood etc. ook verrassende andere food-artikelen
Mooie locatie, sfeervolle omgeving zowel binnen als buiten. Vriendelijke bediening. Lekker ontbijt op een dienblad met kwalitatief heerlijk brood.
Lekker gegeten. In deze moderne bakkerij/snel lunchroom.
Leuke plek om sameb wat te eten. Favoriet is toch wel hun Duinen broden. Zijn aangesloten bij de too good to go app, waarmee ze proberen te voorkomen dat er in nodig voedsel verspild word. Leuke /lekkere bakkerij waar ik zeker vaker heen zou gaan als ik in de buurt ben.
Erg gezellig. Leuke mensen, en we hebben er heerlijk geluncht. Daarnaast hebben ze een bijna perfecte cappuccino.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid