facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Luijn Natuursteen

Van Luijn Natuursteen

Info

Van Luijn Natuursteen is al meer dan 110 jaar een vooraanstaand natuursteenbedrijf in de regio Tiel, Betuwe en omstreken.

Geschiedenis

Interieur | Exterieur | Design
Bij van Luijn Natuursteen kunt u terecht voor o.a. het vervaardigen van een grote verscheidenheid aan natuursteen producten voor in en rond het huis.


Grafmonumenten
Tevens kunt u bij ons terecht voor grafmonumenten.
Graag laten wij u kennis maken met de vele mogelijkheden, qua materialen, modellen, gebruik van etsen, ornamenten, lettertypes.
In onze showroom staan wij u graag te woord.

Kunst
Natuursteen is een product dat bij uitstek geschikt is voor het vervaardigen van sokkels voor kunstwerken. Maar door de jaren heen hebben ook verscheidene kunstenaars de weg naar Van Luijn Natuursteen gevonden, om hun eigen werk uit te laten voeren in natuursteen.



"Interieur Exterieur DesignBij van Luijn Natuursteen kunt u terecht voor o.a. het vervaardigen van een grote verscheidenheid aan natuursteen producten voor in en rond het huis.GrafmonumentenTevens kunt u bij ons terecht voor grafmonumenten.Graag laten wij u kennis maken met de vele mogelijkheden, qua materialen, modellen, gebruik van etsen, ornamenten, lettertypes.In onze showroom staan wij u graag te woord.KunstNatuursteen is een product dat bij uitstek geschikt is voor het vervaardigen van sokkels voor kunstwerken. Maar door de jaren heen hebben ook verscheidene kunstenaars de weg naar Van Luijn Natuursteen gevonden, om hun eigen werk uit te laten voeren in natuursteen."
Adres: Morsestraat 32, 4004 JP Tiel
Telefoonnummer: 0344634477
Stad: Tiel
Route: Morsestraat 32
Postcode: 4004 JP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cosiness Lifestyle & Luxury Cosiness Lifestyle & Luxury 260 meter Vandaag langs geweest helemaal vanuit Enschede om showmodellen te bezichtigen. Wij z...
Waardo Beton Bv Waardo Beton Bv 271 meter Wij als EFFECTIVE opleidingen verzorgen daar de heftruck, hijs, en hoogwerker opleidi...
W2 Moments BV W2 Moments BV 942 meter Hele mooie interieurconcepten - ruim aanbod aan zorgmeubilair
RB Tegels RB Tegels 1 km Tijdje terug naar de showroom geweest. Daar vriendelijk geholpen. Snel een offerte vi...
By Shakir Interiors By Shakir Interiors 2 km Als je maanden op je spullen wilt wachten moet je bij shakir kopen waardeloos werkel...
Milieusystemen Tiel BV Milieusystemen Tiel BV 2 km Fijn bedrijf, kijk terug op een geweldige samenwerking!
FFT Fresh Food Technology FFT Fresh Food Technology 2 km Inplementation of turn-key projects in Africa & India [email protected] | ...
Aannemersbedrijf Geebel Aannemersbedrijf Geebel 2 km Staan altijd klaar om je probleem op te lossen.
Heaven Gardens Heaven Gardens 3 km "Tuinman Gardener voor al uw onderhoud"
Henk van Wijk Henk van Wijk 3 km Fijne winkel, je word goed geholpen en geven goed advies
StudioC3: Voor een Concreet & Creatief interieur Concept StudioC3: Voor een Concreet & Creatief inter... 5 km Voor een creatief & concreet concept!
Recensies
Toch even weer wat balans in de beoordelingen brengen; die 1e ster waar ongetwijfeld 2 kanten aan het verhaal zijn heeft met slechts 3 beoordelingen wel heel veel impact op het gemiddelde. Anyway; een paar jaar terug vensterbanken besteld hier. Prijs was goed, service en de producten zijn top; we genieten er nog dagelijks van! Volgende bestelling weer hier; dat was ook de reden dat ik de reviews zag.
In april een grafsteen besteld, meerdere keren gebeld voor updates over de steen, in oktober bevestigd door van Luijn dat de steen nooit besteld is door van Luijn. Waardeloze en misleidende communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid