facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Loon - Gemstore and more

Van Loon - Gemstore and more

Info

Kralenwinkel in Putten, waar je je hart ophaalt aan de mooie en uitgebreide collectie edelsteen kralen en sieraadonderdelen in zilver, goud en goldfilled.



"In deze kralenwinkel kun je veel inspiratie opdoen, collecties uitzoeken én als eerste de nieuw binnengekomen items bewonderen en meteen meenemen.Plan je bezoekje aan onze kralenwinkel in Putten en neem er de tijd voor. Want er is heel veel te zien! En wij geven al onze klanten graag de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient!"
Adres: Poststraat 9D, 3881BM Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 - 266530
Stad: Putten
Route: Poststraat 9D
Postcode: 3881BM


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creatief Creatief 245 meter Super lieve eigenaresse! Heeft zelfs een dekentje voor mijn zoontje op verzoek gemaak...
Quilten en patchwork Quilten en patchwork 469 meter Patchwork & Quilten , lessen en workshops, stoffen en fournituren, u vindt dit bij w...
Stoffen en Baby Studio Stoffen en Baby Studio 469 meter Duur, maar hele leuke stoffen. Ze willen graag helpen
Recensies
Beetje jammer dit, kom ik als tourist, anderhalf uur voor sluitingstijd aan, kies ik met een zeer hulpvaardige medewerkster/ dame een gepersonaliseerd armbandje uit voor een jarige vriendin van mij! Kunnen ze hem ook nog voor me maken! Alleen niet binnen een uur?!?! Rijgen en een slotje, niets bijzonders oké kan ik hem morgen ophalen rond 11 uur? Want dan checken we uit het hotel! Nee om 11 uur heeft eigenaresseHelena? ook geen tijd! Ze gaat om 10 uur open! Druk met webshopbestellingen?!? Op z’n vroegst om 12 uur?! Ff serieus? Laat maar dan! Gemiste kans en totaal geen klantgevoel! Baal hier echt van, uur bezig geweest met samenstellen!
Deze winkel moet je zien als je in Garderen bent! Een parel!!
Veel mooie sieraden, ik ben er goed geslaagd en geniet van mijn bijzondere ketting
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid