facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Linschoten Specialisten

Van Linschoten Specialisten

Info

De Van Linschoten Specialisten kenmerken zich vooral door hun ervaring, gedrevenheid én hun grote liefde voor het vak. De medische wereld staat immers nooit stil.

Geschiedenis

De van Linschoten Specialisten vertegenwoordigen onder andere de door het ministerie van VWS erkende Zelfstandige Behandel Centra van:

Zelfstandig Behandel Centrum Stichting K.N.O. het Gooi en Omstreken
Zelfstandig Behandel Centrum Stichting Plastische Chirurgie het Gooi


Wij streven naar de hoogste zorgkwaliteit voor volwassenen en kinderen. Om dit te kunnen garanderen werken onze KNO-specialisten, audiologen, Plastische Chirurgen en Tandheelkundige specialisten zeer intensief samen. Zo sluiten diagnostiek, behandeling en nazorg naadloos op elkaar aan. Bovendien kunt u voor een consult vrijwel direct bij ons terecht.

Dagelijks is er een KNO-inloopspreekuur tussen 13.00 uur - 14.00 uur.

Kortom, bij Van Linschoten Specialisten bent u in uitstekende handen.

Adres: Van Linschotenlaan 1, 1212 ES Hilversum
Telefoonnummer: 0356478061
Stad: Hilversum
Route: Van Linschotenlaan 1
Postcode: 1212 ES


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bergman clinics kno hilversum (voorheen van linschoten specialisten), Telefoonnummer Bergman kliniek Hilversum, Parkeren Bergman kliniek Hilversum, KNO arts Hilversum van Linschotenlaan, Bergman Clinics Hilversum contact, Bergman Clinics Hilversum, Bergman Clinics Hilversum openingstijden, Adres Bergman kliniek Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dr Pia Fuller Chiropractic Dr Pia Fuller Chiropractic 4 km Dr Pia Fuller I treat families of all ages with an assortment of complaints. I have ...
Xpert Clinic Xpert Clinic 4 km Op advies van de kliniek een brunelli-plastiek operatie ondergaan. Daarna begon de pi...
Recensies
Deze review gaat alleen over de vestiging in Hilversum. Twee keer geweest. 1x voor een CT-scan en 1x voor de operatie. Ontzettend rommelige locatie en eigenlijk te weinig ruimte voor het aantal bezoekers waardoor er een chaos lijkt. Alles snel snel. Je zou maar op leeftijd zijn en hier worden opgenomen. Indien je een nachtje moet blijven na de operatie slaap je op de verkoeverkamer zonder mogelijkheid je even op te frissen, met nog een 5-tal anderen. Van een Bergman in 2018 geopend had ik toch wat anders verwacht. Hoewel de ontvangst, sfeer en kundigheid van de specialist op de locatie van de polikliniek fantastisch was zou ik een volgende keer toch voor een regulier ziekenhuis kiezen omwille van de rust en het comfort.
Gisteren een ingreep gehad bij Bergman Clinics, ben er echt zeer tevreden over, vanaf de intakegesprek tot aan de ingreep ben ik zeer proffesioneel behandeld, ook goede nazorg gehad, volgende dag namen ze contact op of alles goed gaat, echt top service. En ik wil de heer Westerveld KNO-arts bedanken voor de goede intakegesprek en de uitgevoerde ingreep, ook de vriendelijke medewerkers wil ik hiervoor bedanken!
Geweldige kliniek. Dr van Hemert is een fijne rustige KNO arts die met zorg je probeert te helpen. Verplegers Rene een fijne en betrokken verpleegkundige en anesthesist allemaal even betrokken. Enige min puntje, dat er niet direct gebeld wordt met contactpersoon! Hier valt nog wel wat te bereiken.
Bereikbaarheid nul. 2 dagen aan de telefoon gehangen maar niet 1x is er opgenomen. Afspraak maken kan via site maar dan moet je weer een aanvraag mee zenden. Nou ik weet het niet, maar mijn ouders van 90 zie ik niet kopiëren/scannen/foto maken dan uploaden en dan mee sturen. Belachelijk.
Ik heb jaren problemen gehad met door mijn neus ademen. Ik ben naar meerdere KNO-artsen in meerdere ziekenhuizen voor dit probleem gegaan. Telkens werd gemeld dat er irritatie zichtbaar was maar verder niets. Uiteindelijk heeft een arts bij het Haga ziekenhuis een diagnose gesteld voor mijn neus en bevestigd dat mijn neus zeker een operatie nodig heeft om het probleem te verhelpen. Het ziekenhuis had echter een wachttijd van 3 jaar, waardoor ik genoodzaakt was om op zoek te gaan naar een andere oplossing. Uiteindelijk ben ik bij Bergman Clinics terecht gekomen. Daar werd gelijk de diagnose van de arts bevestigd. Ik zou iedereen adviseren om via bergman clinics neus operaties te laten uitvoeren. Ik heb een vrij korte periode gehad tussen mijn eerste intake en de operatie zelf. Dokter Middelweerd is mij enorm bevallen en ik zou iedereen adviseren om bij hem langs te gaan. Het is een hele lieve deskundige man die oprecht alles goed uitlegt en je het gevoel geeft dat hij je met alles wilt helpen. Ik heb al mijn vragen vooraf kunnen stellen en zelfs bij de nacontrole wist hij mijn zenuwen te bedaren en gerust te stellen; ik was namelijk enorm zenuwachtig. Vanaf ongeveer anderhalve week na mijn operatie kon ik al beter door mijn neus ademen dan ik in jaren heb kunnen doen. Ook ben ik zeer tevreden over de esthetiek. Als ik 10 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ik heb oprecht een hele fijne ervaring gehad met Bergman Clinics. Bedankt aan iedereen van het team die klaar heeft gestaan voor mij!!
Ik ben bij KNO Bergman genomen voor het verwijderen van mijn keelamandelen, ik ben 27 jaar en we weten allemaal dat dat geen pretje is. Ik ben uitstekend geïnformeerd en geopereerd door dokter Konings. De nazorg na de operatie die dag is uitermate fijn en goed. Ik raad Bergman dan ook zeker aan!
Heel erg netjes. Snel ontvangen in een huiskamer omgeving. Alles netjes aangegeven en ging ook heel vlot. Voldoende mensen aan het werk die je konden helpen ook bij andere patiënten gezien. Ook op de verkoeverkamer 2 hele lieve zusters. Ik zeg een 10!!
Kan snel terecht. Niet lang te wachten en I heb een top kno-arts. Dr. Westerveld!
Als je leven waardevol is ga hier niet heen! Ik ben geopereerd voor een neus tussenschot correctie en na de operatie was mijn neusbotje schever dan vooraf. Toen ik dit had gemeld bij dr Middelweerd gaf hij me een hele nare antwoord met een super brutale toon van: iedere operatie heeft zijn risico’s en jij wilde zelf geopereerd worden. Ik snap niet hoe zo iemand nog zo een belangrijke functie kan beoefenen. Het lijkt wel op een gewetenloze dokter. Na alle gebeuren wilde ik mijn medische dossier opvragen en dat gebeurde ook niet makkelijk, want je krijgt namelijk een halve dossier opgestuurd met bestanden die je niet kunt openen. Ik hoop dat hij niet nog meer slachtoffers kan maken, want ik zie ook op andere websites dat er soortgelijke klachten zijn.
Bij de v linschotenkliniek kliniek kon ik met 2-3 dagen terecht met mn chronische bijholte ontsteking nu het Bergmankliniek is moet ik 13 dagen wachten wat onmogelijk is . Hele slechte zaak vind ik dit . Als je het niet volhoudt ga dan maar naar het ziekenhuis of je huisarts werd er gezegd . Slechte reclame voor de Bergman kliniek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid