facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Limpt redacties

Van Limpt redacties

Info

Wil jij een boek in eigen beheer uitgeven? Heb je hulp nodig bij je scriptie? Struikel je over je webteksten? Wij helpen je bij al je geschreven teksten.

Geschiedenis

​Niemand schrijft foutloos. Of je nu web-teksten, een manuscript of een scriptie schrijft, altijd blijven er wel fouten handig die ervoor zorgen dat je werk er onverzorgd uitziet. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor: een tweede paar ogen. Natuurlijk kun je je buurvrouw of je moeder vragen om de tekst na te lopen op spelfouten, maar vaak schort er nog veel meer aan een tekst. Overbodige passages, vreemde zinsconstructies, noem maar op. De boodschap kan al snel verkeerd overkomen. Als redacteur help ik je graag je teksten bij te schaven, of het nu om web-teksten, schrijfwedstrijdinzendingen of afstudeerscripties gaat.

Met een manuscript zit je hier ook goed. Steeds meer auteurs kiezen ervoor om hun werk in eigen beheer uit te geven. Een begrijpelijke keuze: op deze manier houd je als auteur alles zelf in de hand en hoef je je niet door het woud van uitgevers te worstelen. Een goede redacteur die jou op de zwaktes in het verhaal wijst en je helpt om de sterke punten nog beter naar voren te laten komen, is daarbij onmisbaar. Ik help daar graag bij.
Behalve een foutloze tekst, is ook de cover van een boek van groot belang. Dit is tenslotte de eye-catcher van je verhaal. Ik breng je met genoegen in contact met enkele getalenteerde dames die ervaring hebben met het maken van covers en staan te popelen om jou te helpen.

Adres: Onderdijk 265, 1693 CH Wervershoof
Telefoonnummer: 0625376437
Stad: Wervershoof
Route: Onderdijk 265
Postcode: 1693 CH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid