facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Lierop B.V.

Van Lierop B.V.

Info

Van Lierop Conserveert & Herstelt Hout I Verdrijft Vocht

Met 3 vestigingen in Nederland, is ons toonaangevende familiebedrijf Van Lierop, al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout.

Geschiedenis

Van Lierop heeft uitgekiende diensten op het gebied van onderzoek, bestrijding en preventie van houtaantasting problemen. Hiermee houden wij uw onroerend goed in uitstekende conditie. Van Lierop investeert in moderne bestrijdingstechnieken zodat wij op ieder bestrijdingsvraagstuk een antwoord kunnen geven.

Adres: Koperweg 31, 2401LH Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172433514
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Koperweg 31
Postcode: 2401LH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Houtworm bestrijden bedrijf, Houtworm onderzoek, Van Lierop vacatures, Van Lierop kelder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDG Bouwadvies VDG Bouwadvies 528 meter Super bedrijf, heeft ons monument op een ongelofelijk goede en vakkundige manier hers...
P van 't Wout Vijzel en Funderings- technieken BV P van 't Wout Vijzel en Funderings- techniek... 1 km Matige service. Fundering onderzoek laten doen voor veel geld, maar de opvolging laat...
BLC Bouw PL BLC Bouw PL 1 km Prettig bezoek, op afspraak bij Jack! Voor PVC het juiste adres, de juiste kleuren zi...
R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf 1 km Hele goede ervaringen met Bouwbedrijf Van Leeuwen. Volgend project weer!
Van der Laan Interieurbouw Van der Laan Interieurbouw 1 km Kwaliteit en professionaliteit!
Ib&o Infra Bouw & Offshore Ib&o Infra Bouw & Offshore 2 km IB&O Infa Bouw & Offshore brengt u in contact met de juiste vaklieden uit de bouw.
B & E Afbouw B & E Afbouw 3 km Wie is B & E Afbouw B & E is een onderhoud en montage en loodgieters bedrijf.
Recensies
Super service! Vriendelijke en snelle communicatie en zeer goed kwaliteit werk. Professioneel, kundig en zorgvuldig! Waar voor je geld! Zwam laten bestrijden en injecteren, is zeer goed gedaan nadat een ander bedrijf t verpest had.
Bijzonder ontevreden over de afhandeling van de inspectie en vervolg offerte voor vochtbestrijding. Onduidelijkheden in de offerte, constant moeten nabellen, geen reactie op emails.
Goed bedrijf voor meerdere doeleinden. Na meerdere offertes vanwege houtrot, had van Lierop niet alleen de beste prijs, maar ook de fijne afhandeling. Het ziet er weer fantastisch uit, dank jullie wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid