facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Lier Installatietechniek Maasbracht

Van Lier Installatietechniek Maasbracht

Geschiedenis

Van Lier ITM is úw vertrouwde installateur op het gebied van verwarming en warm water. Maar we doen meer. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook badkamers leveren & plaatsen? We regelen het voor u, van ontwerp tot en met realisatie. Van de aanleg van vloerverwarming tot het onderhoud van uw CV ketel. Van een simpele kraan tot een volledig aircoysteem. Van zonneboiler tot uw sanitair. Vraag het aan Van Lier ITM! En zowel bij particulieren, in de utiliteitsbouw tot en met de scheepvaart. Wij zijn u graag van dienst.

Adres: Haverkamp 5, 6051 AC Maasbracht
Telefoonnummer: 0475-462105
Stad: Maasbracht
Route: Haverkamp 5
Postcode: 6051 AC


Recensies
Prima ,goed en snel geholpen, ondanks dat ik nog klant was. Wordt nu graag vaste relatie.
Overleggen niet met de klant. Beschuldigd ons van het stelen van producten terwijl het in zijn eigen bus ligt. Factuur sturen ze 3 maanden later nog maar eens op.
Van Lier levert prima werk, komen afspraken na en leveren service op topniveau. Zelfs als de eigenlijke werkzaamheden al zijn afgerond. Dit bedrijf kun je gerust benaderen voor je uit te voeren werkzaamheden. Alle medewerkers die over de vloer zijn geweest zijn een voor een netjes en behulpzaam. Klasse.
Snelle en goede service. Ze doen niet flauw met het geven van advies.
Goede service vriendelijke eigenaar Martijn. Heeft mij goed geholpen en goed werk geleverd toppie
Top installateur voor airco's warmtepompen en badkamers voor zowel woningbouw Als in de scheepvaart
Snel en goed zowel de afspraak als de monteur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid