facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Lelyveld Makelaardij

Info

Enthousiast en gemotiveerd invulling geven aan woonbeleving. Luisteren naar de opdrachtgever en met oog voor de details, inspireert Van Lelyveld Makelaardij verkopers en kopers bij de invulling van hun woonwensen.

Adres:
Telefoonnummer: +31650433425
Stad: Wommels



op zoek naar gerelateerd: Hegedyk 38 Weidum, Makelaar Sneek, Funda Wommels huur, Makelaar Oirschot, Appartementen te koop Wommels, Oude politiebureau Wommels, Makelaar Leeuwarden, Makelaar Vught
Recensies
Het contact met de makelaar was vanaf het begin heel open en prettig. Zij is bouwtechnisch goed onderlegd en een echte plattelands makelaar. Wij zijn goed begeleid bij de verkoop!
Fantastische top makelaar! In- en meelevend, goed advies, duidelijke structuur in procesbegeleiding, prima hulp en advies bij aankoop nieuwe woning, korte lijnen met minimale of zelfs geen wachttijden. Vakvrouw!!
Antsje is een energieke vlotte makelaar met veel ervaring. 24 uur per dag bereikbaar en met kennis van zaken. Erg prettig om mee samen te werken. Een professionele fijne makelaar dus zeker een aanrader.
Goed bereikbaar ook buiten kantooruren, schakelt snel, denkt goed mee, eerlijk, vlotte afhandeling en afspraak is afspraak.
Fijne vlotte makelaar. Menselijk, professioneel en altijd bereikbaar. Erg prettig. En ik zal haar zeker aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid