facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Lelyveld Advocaten

Van Lelyveld Advocaten

Info

Passie, plezier, professionaliteit, bij Van Lelyveld Advocaten werken professionals met passie voor hun vak. Wees welkom bij Van Lelyveld!

Geschiedenis

Welkom bij Van Lelyveld Advocaten

Heeft u juridische vragen of problemen? Van Lelyveld Advocaten is u graag van dienst.
Door een efficiënte aanpak kan een gros van de geschillen zonder tussenkomst van de rechter worden opgelost. Blijkt een procedure toch onvermijdelijk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u met specialistische kennis en ruime ervaring bij; in een taal die u begrijpt. Advocatuur van deze tijd: enthousiast en gedreven, met een stevig juridisch fundament.



"Wees welkom bij Van Lelyveld!Passie, plezier, professionaliteit, bij Van Lelyveld Advocaten werken professionals met passie voor hun vak. Werkplezier betekent voor ons, dat je elke dag mag doen wat je leuk vindt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in vakgebieden waar we echt warm voor lopen. We communiceren open, eerlijk en direct."
Adres: Euroweg 5 A, 9351 EM Leek
Telefoonnummer: 0594 514 001
Stad: Leek
Route: Euroweg 5 A
Postcode: 9351 EM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domus Aegis BV Domus Aegis BV 1 km INNOVATION & INTERNATIONAL LEGAL CONSULTANCY Domus Aegis is an innovative company in...
Recensies
Werd snel terug gebeld en mijn vraag werd beantwoord zo dat ik met gegeven advies verder kon.
Fijn eerste gesprek gehad, maar zodra de toevoeging geregeld was heb ik, buiten automatische mail beantwoorders, geen enkele reactie meer mogen ontvangen. Er werd veel beloofd, maar uiteindelijk niets waar gemaakt. Ik wacht al meer dan een maand op antwoord van 1 mail met een heel simpele vraag. Op latere mails ook geen reactie mogen krijgen. Lekker makkelijk, toevoeging in de pocket, geld opstrijken en daar niets voor doen. Over de rug van iemand die niets heeft en de nalatenschap van een ouder moet afhandelen. Waar ik eerst veel lovende woorden had voor Erik ben ik nu zwaar teleurgesteld en ook nog dik besodemieterd straks wel moeten betalen, maar geen enkele bijstand krijgen Te idioot voor woorden dat zoiets vandaag de dag nog kan Heel erg en zeer triest Erger nog, de nalatenschap moeten we zelf maar regelen, zonder enige verdere info en met alle risico's van dien. Dat de eerste advocaat ons met een dikke nota opzadelde was al erg, dat deze ons compleet laat barsten en ons alles maar op eigen houtje laat doen is nog veel erger
Ontzettend goede advocaat!! Werkt snel & efficiënt, hij weet wat hij doet en hij brengt geen onnodige kosten in rekening. Zij hebben meerdere zaken voor mij opgelost. De samenwerking verliep altijd vlekkeloos. Dit is gewoon echt een goede advocaat!!
In een arbeidsrechtelijke zaak ben ik bijgestaan door Mr. Luursema. Mr. Luursema is zeer kundig. Hij weet je zowel zakelijk als persoonlijk op een dergelijke manier te benaderen dat je je gedurende het hele proces op je gemak blijft voelen voor zover de omstandigheden dat toelaten. Probeert continu te ontzorgen, niet alleen door dingen te brengen zoals ze zijn eerlijk, no-nonsense, maar ook door zijn persoonlijke benadering en daarin rekening te houden met emoties van zijn cliënt. Moet u bijgestaan worden door een advocaat? Neem dan zeker weten contact op met dit kantoor!
Voor de tweede keer hulp gevraagd bij van Lelyveld advocaten en weer met succes. Net zoals bij mijn eerste zaak ben ik zeer goed en proffecioneel geholpen door Mr. Luursema. Professioneel, betrouwbaar, betrokken en snel. Zeer fijne samenwerking mee gehad. Ik zou van Lelyveld Advocaten zeker aanraden!
Waardeloos, gespreken kan je meeluisteren op de gang . Slechte communicatie. Als dat er al is. Vaak lijkt het of je het in jip en janneke taal moet vertellen omdat hij het niet snapt. Betaal liever iets meer voor kwaliteit
Goede advocaten kantoor
Vriendelijk en erg kundig in hun vak. Aanrader.
Van Lelyveld Advocaten heeft Kaspcreations helder kunnen adviseren over onze 'algemene voorwaarden'. Hartelijk dank.
Goede partij, heldere afspraken mee te maken die ze ook nakomen en ze doen hun werk goed en grondig. Top partij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid