facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Leeuwen Verhuizingen

Van Leeuwen Verhuizingen

Info

Verhuizing, transport, langdurige of tijdelijke opslag, als Erkend Verhuizer zijn wij hét verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren.

Geschiedenis

Wij zijn erg trots op ons bedrijf. We hebben daarom een Facebook-pagina gecreëerd, zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws, tips en acties van ons bedrijf. Daarnaast nodigen wij u uit om uw ervaringen te delen. Wij horen graag van u.

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u ook altijd mailen naar [email protected].

Of het nu gaat om een verhuizing, een ingewikkeld transport of het veilig en verwarmd opslaan van uw inboedel. Bij Van Leeuwen bent u aan het juiste adres.

Wij hopen u binnenkort graag (weer) van dienst te zijn.

Familie van Leeuwen & medewerkers



"Bij Van Leeuwen Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen. Of het nu gaat om een veelomvattende verhuizing, een ingewikkeld transport of het veilig en verwarmd opslaan van uw inboedel. Met jarenlange deskundigheid, verhuisliften, transportwagens en andere specialistische hulpmiddelen helpen wij u graag een handje. Als Erkende Verhuizer maar ook als logistieke hulp met ruime opslag- en vervoersmogelijkheden. Voor bedrijven en particulieren is Verhuisbedrijf Van Leeuwen al bijna 100 jaar een begrip in de regio."
Adres: Madame Curiestraat 2, 2171 TW Sassenheim
Telefoonnummer: 0252-210670
Stad: Sassenheim
Route: Madame Curiestraat 2
Postcode: 2171 TW



op zoek naar gerelateerd: Meubelopslag, Keukenuitlevering nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wesseling Logistics Wesseling Logistics 1 km Vandaag zou men langskomen om mijn nieuwe gordijnrails te bezorgen. Na een hele dag b...
Scania Sassenheim Scania Sassenheim 2 km Een top scania garage komen we graag. Hier ben je nog klant
Ontruimingscentrale Ontruimingscentrale 3 km ontruiming/ transport /opslag/ verbouwing
R van der Meij transport R van der Meij transport 3 km Super transportbedrijf voor al uw kleine en grote transporten
Recensies
Zeer goed georganiseerd, deskundige en zeer fijne rustige aanpakkers, alles bij zich voor eventuele " probleempjes". Iets paste niet door het trapgat dit was green probleem aal het materiaal bij zich...dan op een andere manier naar boven...gaan wij weer verhuizen dan weer bij van Leeuwen.
Ja, het is een geweldig verhuisbedrijf! Voor onze verhuizing gebruikt en we hadden ook nog eens lol met de verhuizers! Geweldig!
Leveringing artikelen snel en op tijd. Net en beleefd personeel.
Super goed bedrijf met uitstekende service
goede verhuizers.
Goede verhuizers.
Na 2x eerder verhuisd te zijn met jullie. Viel de 3e keer zwaar tegen!
Vertaald door Google Goed expeditiebedrijf, ik ging er graag heen, altijd aardige medewerkers Origineel Gute Spedition bin gerne da hin gefahren immer nette Mitarbeiter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid