facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Leeuwen Optiek Sliedrecht

Van Leeuwen Optiek Sliedrecht

Info

Van Leeuwen Opticiens levert oogzorg en mode op het hoogste niveau. Het adres als het gaat om brillen, zonnebrillen en contactlenzen, optometrie.

Geschiedenis

Een vakkundig team staat voor u klaar. Uitgebreide service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Van Leeuwen opticiens hecht veel waarde aan goede oogzorg. Dat ziet u bij de uitgebreide collectie brillen en geavanceerde apparatuur.
Maar vooral ook aan de persoonlijke benadering van de klanten.
Bij Van Leeuwen Opticiens staat men altijd klaar voor advies.



"Sinds 1991 heeft Van Leeuwen Opticiens een vestiging aan de Kerkbuurt 70 in Sliedrecht. Gevestigd in een historisch pand in het hart van Sliedrecht. Door middel van de expertise en ervaring van het team en onze geavanceerde apparatuur bieden wij u deskundig advies. Wij bieden u de nieuwste collectie aan monturen, alle soorten contactlenzen en optometrische oogzorg. Optometrie is oogzorg op maat. We controleren uw ogen op oogafwijkingen of oogziekten en treffen maatregelen om beginnende afwijkingen of ziektes aan het oog te voorkomen dan wel te verhelpen."
Adres: Kerkbuurt 70, 3361BK Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-411474
Stad: Sliedrecht
Route: Kerkbuurt 70
Postcode: 3361BK



op zoek naar gerelateerd: Van leeuwen opticien Meerkerk, Opticien Reeuwijk, Sliedrecht krant, Sliedrecht 24 Twitter, Sliedrecht nu nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sjeun Optiek by Floris Sjeun Optiek by Floris 96 meter Ik wilde weleens een aparte bril, dus gaan zoeken op internet. Alhoewel ik niet in Sl...
Van den Berg oogzorg Van den Berg oogzorg 158 meter Zeer goede oogzorg ! Het voelt vertrouwd dat zij serieus omgaan met het teerste deel:...
Recensies
Anderhalve week geleden binnengestapt met een "noodkreet": mijn bril bezorgde me meer narigheidgeen diepte zien en duizeligen zonder was ook niet ideaal. Ruim 1,5 uur getest. Bleek extreem droge ogen te hebben en een lastige sterkte die niet gecompenseerd kon worden met mijn huidige bril. Druppels gekregen en na twee dagen opnieuw uitgebreid gemeten en een nieuw montuur uitgezocht met de juiste glazen. Vandaag mocht ik het resultaat ophalen. Wat een verademing: ik kan weer duidelijk en helder zien. Zowel veraf als dichtbij. Niet meer duizelig. En dat met 1 bril waarvan ik amper merk dat ik hem op heb. Wat een vakmensenEen dikke 10.
We zijn zeer tevreden en je wordt fijn geholpen. Ook nazorg is uitstekend.
Kundig personeel en mooi aanbod brillen.
Al meerdere brillen gekocht. Steeds een goede service! men neemt de tijd voor een goed en eerlijk advies. En ze zorgen voor een nauwkeurige afstelling van de bril.
Wat een fantastische service! Heel fijn geholpen, alle ruimte en tijd om rustig te kiezen. Al meerdere brillen hier gekozen. Assortiment is groot en uptodate! Kom zeker terug!
In principe een nette zaak. Maar ik adviseer mensen met oogklachten ergens anders heen te gaan. Deze opticiën heeft aan mijn huisarts onvolledige informatie gegeven en me een oogdruppel verkocht in plaats van te melden dat er iets van een onsteking in mijn oog te zien was, en dat is gewoon onprofessioneel.
Zodra je de winkel binnen stapt is het als thuis komen, gezellig & vriendelijk personeel met een groot hart voor mooie brillen! Zeker een aanrader! Tot de volgende keer weer!
Leuk en enthousiast personeel, ik ben goed geholpen. Er word goed meegedacht over een montuur wat bij je past. Glazen worden ook mooi afgewerkt voor een nog mooier uitziend resultaat.
Hele fijne mensen. Je krijgt een goed advies en er wordt goed naar je geluisterd. Hebben verstand van zaken. Beste Opticien in Sliedrecht en omstreken.
goede vriendelijke service en goed advies
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Leeuwen Optiek Sliedrecht met het openbaar vervoer


Sliedrecht, Burg. Winklerplein 370 meter
491
701
Sliedrecht, Burg. Winklerplein 370 meter
491
701
Sliedrecht, Middeldiep 380 meter
23

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid