facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Leeuwen Oplaad

Info

van Leeuwen Oplaad levert laadpunten voor het opladen van elektrische en hybride auto's.

Geschiedenis

vanLeeuwenOplaad.nl werkt uitsluitend samen met fabrikanten welk kwaliteit leveren. Er is altijd een geschikte lader voor uw elektrische auto beschikbaar. Ook verzorgen wij het aansluiten van het oplaadpunt aan het elektriciteitsnet, wanneer nodig ook de graafwerkzaamheden en herbestrating.



"Van Leeuwen Oplaad. B.V. is een totaalaanbieder op het gebied van laadoplossingen van advies tot uitvoering."
Adres: Klapwijkse eilanden 3, 2652ES Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31107078356
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Klapwijkse eilanden 3
Postcode: 2652ES


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Energy Services Nederland B.V. Energy Services Nederland B.V. 560 meter Energy Services Nederland geeft een onafhankelijk advies over alles wat met energie t...
CheapChip CheapChip 2 km All you need is code.
Recensies
Enige tijd geleden contact opgenomen met Van Leeuwen voor de aanschaf van een laadpaal op mijn huisadres. Van offerte tot oplevering niets dan lof over dit bedrijf. Levering en installatie incluis aanpassing meterkast geheel volgens afspraak geleverd. Dit bedrijf kan ik dan ook ten zeerste aanbevelen in tegenstelling tot de grotere leveranciers die ten eerste hardware niet op voorraad hebben Van Leeuwen dus wel! en niet in staat zijn snel afspraak in te plannen. Eindcijfer een dikke 10.
Onder de indruk van de enorme klantvriendelijkheid van Van Leeuwen Oplaad. Ik had een tweedehands laadpaal Alfen Pro Line Duo uit 2013 op de kop getikt die wel kon laden, maar geen verbinding met een backoffice kon maken. Van Leeuwen Oplaad bleek de enige partij die in staat was mijn laadpaal volledig aan de praat te krijgen. Door de ingestelde load balancing kan ik nu twee auto's tegelijk 'stekkeren'. Mijn privé auto op eigen kosten en de kosten voor het laden van de auto van de zaak worden netjes vergoed.
Na maanden lang door allego en leasplan van kastje naar de muur gestuurd te worden, via via bij van Leeuwen terecht gekomen. Binnen een dag geregeld en het probleem opgelost. Wat een vakmensen en een super fijne service! Nogmaals bedankt!
Van Leeuwen Oplaad is vakkundig en biedt een heel goede service. Bij ons kantoor plaatsten zij een 3-fasen laadpaal. Tesla's konden goed laden, maar onze nieuwe Renault Zoe niet. Van Leeuwen heeft er alles aan gedaan om de paal te laten werken. Hun analyse dat de aarding van de elektriciteitsvoorziening niet in orde was, bleek juist. Onze eigen installateur constateerde inderdaad dat de aardpen niet goed met de gebouwinstallatie was verbonden. Van Leeuwen is meerdere malen hier geweest om te meten en te overleggen. Ze lieten het probleem niet los, terwijl de fout duidelijk niet binnen hun verantwoordelijkheid lag. Hulde voor dit bedrijf!
Begin dit jaar 2 laadpunten aangeschaft bij Van Leeuwen Oplaad. We hadden na de installatie wat issues met de houder van de stekker waar een ontwerpfout inzat. Elke keer stond Willem na melding van het euvel binnen no-time op de stoep met een vervangend onderdeel, dit tot het probleem door de fabrikant opgelost kon worden met een nieuw type houder. De after-sales service is zonder meer uitzonderlijk te noemen. Zeer aanbevelenswaardig.
Wij hebben thuis een zakelijke lader door van Leeuwen Oplaad BV laten plaatsen. Het advies was veel beter dan bij andere bedrijven in de branche. Samen zijn we tot een ideale situatie gekomen. We waren toen al heel tevreden. En hebben dhr. van Leeuwen aanbevolen bij meerdere bekenden. Na anderhalf jaar was er een probleem met de lader. Dit hebben we 's avonds per mail doorgegeven. Tot onze verbazing stond dhr. van Leeuwen de volgende ochtend voor de deur om het euvel te verhelpen. Prima service, heldere uitleg! Uiterst tevreden
Wij als installateur zijn zeer tevreden over de samenwerking met Van Leeuwen Oplaad. Ze weten heel goed waar ze overpraten en geven kundig advies. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd voor ons klaar. Hierdoor kunnen wij onze klanten ook helpen en de service naar een hoger niveau tillen. Koeleman Mijdrecht
Snel contact met mensen die er verstand van hebben. Op zeer korte termijn een afspraak kunnen inplannen en vakkundig geholpen. Ontzettend bedankt!
Hele fijne partij om je laadpaal bij te kopen. Ze zijn deskundig en nemen de tijd om alles zo goed mogelijk te regelen. In mijn geval was er iets mis gegaan, waar zij niets aan kunnen doen. Toch hebben ze de tijd genomen om het samen met mij op te lossen.
Advies was erg goed, keurige installateur die goed werk leverde, maar wat nog belangrijk is de werking en service. Deze is echt aan te raden! Al met al een fijne samenwerking ervaren met van Leeuwen Oplaad.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van Leeuwen Oplaad met het openbaar vervoer


Berkel en Rodenrijs, Oudelandselaan 160 meter
174
Berkel en Rodenrijs, Oudelandselaan 170 meter
174

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid