facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Leek Autoschade en keukenspuiterij.

Van Leek Autoschade en keukenspuiterij.

Info

Naast schadeherstel en spuitwerk van auto's, spuiten wij ook keukens, motoren, meubels. Neem contact op met Stef van Leek 06-22769290 ook via Whatsapp.

Geschiedenis

Wij zijn een onafhankelijk onderdeel van Van Leek Auto's.We zijn ook op het zelfde adres gevestigd.Belt u voor een afspraak voor reparatie van een schade met 06-22769290.Dan heeft u gelijk degene aan de telefoon die de schade-afhandeling met u regelt.Wij kunnen uw schade regelen van berging tot aflevering,uiteraard werken we ook voor alle verzekeringsmaatschappijen en nemen we ook die rompslomp uit handen.



"Waar we eerst erg druk waren met in- en verkoop van gebruikte auto's, en schadeherstel bijzaak was, hebben we in 2018 het roer omgegooid. We doen nu voornamelijk schadeherstel en staat de verkoop op een laag pitje. Ook ben ik zelf veel op locatie aan het werk bij collega schadebedrijven, dit op freelance/ zzp basis. Daarom kan het zijn dat ik zelf niet aanwezig ben voor bijvoorbeeld een schadecalculatie of bezoek van een schade-expert. Dus graag altijd even een bericht of telefonisch contact via 06-22769290M.v.g. Stef Van Leek"
Adres: Seerob 7 b, 9051 va Stiens
Telefoonnummer: 0622769290
Stad: Stiens
Route: Seerob 7 b
Postcode: 9051 va


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haijma Timmer- en Onderhoudsbedrijf Haijma Timmer- en Onderhoudsbedrijf 355 meter Ze doen wat ze zeggen.
Recensies
Van Leek is een vakman, eerlijk en oprecht. Heeft de schade aan onze auto perfect gemaakt en daar is dus niets meer van te zien. Vakwerk dus. Ook winterbanden via hem aangeschaft en worden jaarlijks gewisseld. Kan het bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen!
Ik kom al 12 jaar bij van Leek, zowel voor periodieke onderhoud, schadeherstel en of occasions. Ik wordt altijd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen......ik kan niks anders dan het bedrijf aanbevelen.
Prima bedrijf! Bij mij is een raam vervangen in de kampeerbus.
Goede service, vakkundig en gezellig! Ik vind het fijn dat ik foto's krijg van de versleten onderdelen zodat ik kan zien dat het geen flauwekul is dat er iets vervangen moet worden.
Top service en de eigenaar is een aardige man die ook echt de tijd voor je neemt. Spuitwerk zag er mooi en strak uit.
Mijn onderstaande review slaat op een misverstand en kan ondanks meerdere pogingen van mijn kant niet verwijderd worden door Google. Ik blijf dit nog wel proberen. Misschien als google meeleest kunnen zij bijstaan. Geef aub geen aanstoot van deze review.
Remschijven en blokken laten vervangen van mijn 1 serie. Vakkundig en snel gedaan door van Leek!!
Zowel voor schadeherstel als occasions ervaring bij van Leek. Goede service
Betrouwbaar en meedenken...
Aanrader voor iedereen met schade,snel en vakkundig hersteld!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid