facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Kuringe Adviesgroep

Van Kuringe Adviesgroep

Info

Van Kuringe Adviesgroep is een ervaren, dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel bedrijf.

Geschiedenis

Van Kuringe Adviesgroep is een ervaren, dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel bedrijf.



"Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau in Sint Oedenrode.Wij staan voor klanttevredenheid door intensief en persoonlijk klantcontact en een passend en begrijpelijk advies.Wij streven naar totaal relaties die wij servicegericht, flexibel, proactief en professioneel bedienen, ook buiten kantoor uren.Uw financiële zorg is onze borg."
Adres: Eerschotsestraat 72, 5491AD Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413-474933
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Eerschotsestraat 72
Postcode: 5491AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Van Kuringe Adviesgroep app, Van Kuringe Adviesgroep vacatures, Koen van Kuringe, RegioBank Sint-Oedenrode, Hypotheekadviseur Sint-Oedenrode, Van Kuringe Veghel, Van Kuringe Esch
Recensies
Erg teleurstellend, al mijn verzekeringen hier gehad. Maar inmiddels wil ik er niets meer mee te maken hebben. Van een tussenpersoon mag je verwachten dat ze het opnemen voor hun klanten. Dit doen zij helaas niet. Uiteindelijk heb ik zelf contact gezocht met de verzekeraar om tot een oplossing te komen taak van de tussenpersoon lijkt mij. Toen ik mijn schadebehandelaar hiermee telefonisch confronteerde, wilde zij het gesprek ineens zo snel mogelijk beëindigen. Geen excuses, helemaal niets. Dus uiteindelijk kun je net zo goed een goedkopere online verzekering nemen, want het komt er toch op neer dat je overal zelf achteraan kunt.
Ben er lang bij al jaren had nog geen problemen alleen jamer steets andere mense het trug bel verzoek kan beter . Verder ben ik tevreden .
Zeer begaan met de cliënt. Zeer vriendelijk. Men staat altijd klaar om je te helpen.
Reageren altijd supersnel en geven goed advies. Ooit een andere verzekeraar een soort 2nd opinion laten opstellen en die kon qua kosten niet lager uitkomen. Wij blijven dus!
Komen NIET op voor de belangen van de verzekerde. Na autopech in Duitsland zo'n €400,- aan extra kosten gehad aan twee dagen verblijf tot mijn auto weer was gerepareerd. Schade aangemeld bij mijn doorlopende reisverzekering/ van Kuringe, na ongeveer een week komt men daar tot de conclusie dat ik recht heb op €100,- €50,- per dag welke op mijn rekening werden overgemaakt. Hoewel ik geen polisvoorwaarden had die krijg je tegenwoordig ook al niet meer meende ik minimaal recht te hebben op een vergoeding van €50,- per persoon per dag, mijn vrouw was ook mee dus €200,- . Dit moest eerst nog uitgebreid uitgezocht worden, wat weer ruim een week in beslag nam, waarna dan deze week een mailtje dat er nog eens €100,- was overgemaakt. De conclusie is dat men óf bij v.Kuringe totaal geen notie heeft van de polisvoorwaarden óf werkelijk alles doen om maar zo weinig mogelijk uit te keren ten koste van de eigen cliënten. Ik heb al zeker 20 jaar een doorlopende reisverzekering, destijds afgesloten bij v.d Heuvel in Beek en Donk welke is overgenomen door v Kuringe, behalve 1 keer wat medicijnen twv een paar tientjes nog nooit wat geclaimd en als dank wordt je door je eigen tussenpersoon benadeeld! Ik ga AL mijn verzekeringen elders onderbrengen.
Deur staat voor iedereen open, je kan hier terecht voor het gehele financiële plaatje. Van verzekeringen tot hypotheken en bankzaken. Mensen met verstand van zaken en heel erg behulpzaam
Slechte service, je moet overal zelf meerdere keren achteraan blijven lopen. Wanneer je ze opbelt/emailt omdat je een vraag hebt, mag je blij zijn als dit na 2 maanden een keer beantwoord wordt.
Erg tevreden al jaren toppie en zeer vriendelijk met het oog voor oplossingen ben er blij mee
Prima service, goed bereikbaar en altijd een passende oplossing, een aanrader!
Betrouwbaar, goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid