facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Korven bike totaal

Van Korven bike totaal
Adres: Tilburgseweg 68, 5051 AJ Goirle
Telefoonnummer: (013) 534 14 03
Stad: Goirle
Route: Tilburgseweg 68
Postcode: 5051 AJ



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Goirle, Fietsenwinkel Goirle, Fietsenwinkel Tilburg, Bike Totaal tweedehands, Bike Totaal Fietz, Bike Totaal Nijmegen, Bike Totaal Spijkenisse, Bike Totaal Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsengoirle.nl Fietsengoirle.nl 770 meter Geweldige service, altijd vriendelijk en een goede prijs. We zijn geholpen door jack ...
Rings-Goirle Specialized Conceptstore Rings-Goirle Specialized Conceptstore 1 km Goede en snelle service, waar ik graag terug kom.
Recensies
Een top service. Mijn vrouw en ik hebben hier een tweedehands mama fiets gekocht. Zijn vriendelijk geholpen en van de juiste tips voorzien! Vervolgens bij het ophalen zijn we gelijk gaan fietsen, warempel de standaard functioneerde niet goed. Zijn gelijk teruggegaan en het standaard is kosteloos vervangen. Vakkundigheid, vriendelijk en eerlijkheid!
Inmiddels al de 5e fiets die we hier gekocht hebben. Wederom goed, vriendelijk en klantgericht geholpen! De paar extra wensen die ik nog had voor de nette fiets die ik gekocht heb werden er ter plaatse op gemonteerd en kreeg ik erbij als service! Zelfs nog een kettingslot erbij cadeau! Aanrader voor wie snel, prijstechnisch voordelig en vriendelijk geholpen wil worden!
Vandaag onze nieuwe fietsen opgehaald. Weer alle tijd genomen voor ons net als met het uitkiezen van de fietsen. Lisselot is echt een topper. Deze winkel is zeer aan te raden, goed advies en ze denkt mee. GEWELDIG !!!!!
Werkende elektrische fiets gebracht om spatborden op te zetten. Kapot terug gehad met het advies om naar de fabrikant te gaan. Waardeloze service en voel me gedupeerd. Nooit naar deze winkel gaan!
Geweldige ontvangst, zeer informatief, tijd voor de klant, men denkt mee, heel relaxed en niet opdringerig, kortom: klant is hier KONING
Geweldige zaak. Nog nooit een bedrijf meegemaakt met zulke fijne lieve meedenkende mensen
Rij al zeven jaar op een fiets . Een nu pas een nieuw baterij ver vangen.dat is top.
Liselotte van Korven geeft oprecht advies over het gebruikersgemak én weet de technische details van de fietsen. Juist die combinatie zorgt voor een optimale match fiets met zijn gebruiker. Vakmanschap!
Zeer klantvriendelijk en goede uitleg over de fiets. Leuke accessoires gekregen nog bij de aanschaf.
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij deze winkel kwam. De klantvriendelijkheid, kennis, geduld, service en eerlijkheid van echt iedereen heeft mij zeer aangenaam verrast. Geen enkele moeite was teveel. Voor mij bestaat er geen betere winkel dan deze. Ik kan niets bedenken wat niet positief is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid