facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Kessel Aannemersmaterieel

Van Kessel Aannemersmaterieel

Info

Van Kessel aannemersmaterieel, beschikt over al het materiaal voor de aannemer. Ook op het gebied van infra hebben wij een ruime keuze aan assortiment.

Geschiedenis

Ons bedrijf is verbonden aan A-merk kwaliteitsproducten, producten met de beste capaciteiten, het beste vermogen, producten waarmee je door kunt gaan zonder probleem.

Daarmee praat ik over merken zoals: Stihl , Dolmar, Carat, Wacker, Layher, Makita, Hilti, Honda, Bosch en vele andere.

Naast verhuur en verkoop van aannemersmaterieel hebben wij ook een uitgebreide keuze aan steigerbuizen, gebruikte en nieuwe steigerplanken en kunstof rijplaten.



"Van Kessel Aannemersmaterieel is uw adres voor trilplaten van Wacker Neuson.Wij leveren zowel nieuw als gebruikt voor de verkoop.Tevens verhuren wij diverse modellen van Wacker Neuson.Ook verhuurt Van Kessel alle aannemersmaterialen voor elke professional. Kwaliteit en flexibiliteit kenmerkt onze service.Wij zijn inmiddels gewend om snel te schakelen en bijna altijd in staat om u van dienst te zijn. In onze shop verkopen wij ook een breed assortiment aan aannemersartikelen waar u ‘last minute’ dan zeker niet op mis hoeft te grijpen. Dit alles voor zeer scherpe prijzen."
Adres: Hamstraat 2, 5334 nt Velddriel
Telefoonnummer: 0623439471
Stad: Velddriel
Route: Hamstraat 2
Postcode: 5334 nt


Recensies
Super bedrijf
Wat je je ook maar kunt bedenken wat voor materialen je nodig hebt bij het bouwen/verbouwen van een object.........bij Frits jr is het te huur voor relatief weinig geld!
Top bedrijf. Staan altijd voor je klaar met de beste en juiste materialen.
Goede en snelle service en vakkundig
Professioneel en geeft goed advies
goed materiaal en goede service
Klant vriendelijke en een goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid