facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Keeken schoenen

Van Keeken schoenen

Info

Dé schoenwinkel in de regio voor Comfort èn Fashion! Lekker lopen en ook nog complimenten krijgen voor je leuke schoenen? Kom langs in Alphen aan den Rijn en ervaar onze enorme keuze, ervaring en service! Voor jong en oud kijk op: www.vankeekenschoenen.

Geschiedenis

Wilt u de grootste keus in de beste schoenenmerken?
Het beste vakkundige advies voor het hele gezin?
Wilt u winkelen in een moderne, ruime, overzichtelijke winkel?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De collectie
Onze collectie bestaat uit een merkenscala van bijna 100 merken: wij selecteren voor u de beste! Zowel in dames-, heren- als kinderschoenen vindt u bij ons een zeer gevarieerd aanbod. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze collectie voordat u de winkel bezoekt? Klik dan op de website hieronder!

Adres: van Mandersloostraat 27, 2406 CB Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172473077
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: van Mandersloostraat 27
Postcode: 2406 CB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Keeken Bodegraven, Sneakers Alphen aan den Rijn, Nelson Alphen aan den Rijn, Schoenen online, Schoenenwinkel Gouda, Van Keeken podologie, Van Keeken Durea, Van Schijndel Schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Keeken KIDS Van Keeken KIDS 0 meter Al jaar en dag een vertrouwde winkel in Alphen aan den Rijn. Fijne winkelmedewerkers ...
Re-bag Re-bag 398 meter een doordachte keuze voor je tassen en nóg meer! Een deel van de opbrengst gaat naar ...
Statement Kicks Statement Kicks 2 km Statement Kicks is a brandless brand that supports small factories and manufacturers ...
kicksshop.nl kicksshop.nl 4 km Bij dit bedrijf de ultra mini Uggs in de kleur chestnust besteld, die overal ter were...
Recensies
Deze schoenenwinkels zijn absolute top. Ruim sortiment van de betere merken. Ruime opstelling maak het aanbod overzichtelijk. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijs kwaliteit verhouding is redelijk. Een aanrader voor iedereen die zich goede schoenen wil aanschaffen.
Vanmorgen erg vriendelijk geholpen door één van de oudgedienden van van Keeken. Mevrouw vroeg me waar de nieuwe veters voor waren, dus ik legde uit dat deze voor m'n nieuwe boksschoenen zijn. Even gezellig staan kletsen, en nu aan t sporten !!
Iedere keer weer super geholpen voor schoenen voor de kids. Je betaalt iets meer, maar dan heb je zeker weten goede schoenen die niet knellen en écht goed zitten.
Beetje rare winkel. Toen ons zoontje nog klein was 6 of 7 jaar, kochten we er een keer vrij dure schoenen voor hem. Na twee weken gingen ze al stuk. Wij terug naar de winkel. De verkoper keek er eens naar en zei: "O, maar hij heeft er op gevoetbald..." Tja, gek hè...? Dat doen kinderen nu eenmaal...
Van Keeken schoenen, met recht een hofleverancier. Ik koop mijn schoenen hier al jaren. Een betere schoenenzaak in de regio ken ik niet. Een ruime zaak, fraai ingericht. Het personeel is zéér klantgericht en uitermate vakkundig. Men neemt rustig alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen! Een uitgebreid assortiment fraaie modieuze schoenen van gedegen kwaliteit. Een plezierig werkende website. In coronatijd gemakkelijk om online een afspraak te maken. Wat een mooie en aantrekkelijke etalages met de oude schoenmakerswerkplaats! En achter de winkel aan de Rijn, heerlijk aan het water lunchroom KNØSS. Met recht een hofleverancier!
Vandaag mijn 4de of 5de bezoek aan deze winkel gebracht. Ben weer FANTASTISCH geholpen! De verkopers nemen echt alle tijd voor je voor een goed advies! Ook mijn 2 kindjes zijn blij met hun schoentjes! BEDANKT!
Mooie winkel met personeel dat weet hoe je schoenen horen te zitten. Zeker aan te raden als je bredere voeten hebt dan normaal. Veel keus. Niet goedkoop, maar uitstekende kwaliteit en service. De podologe heeft mij heel goed geholpen. Zooltjes kunnen worden aangepast als dat nodig is. Super zaak!
2e jaar op rij slippers besteld die met de koerier thuis bezorgd zouden worden en voor het 2e jaar op rij is dit niet goed gegaan. Ze zouden gister gebracht worden, geen koerier gezien. Vandaag gebeld, kreeg de mededeling ze worden vanmiddag thuis bezorgd. Om 17.00 uur nog niemand gezien, om 17.05 uur gebeld, nee de koerier heeft ze bij de winkel gehaald en ze komen. Nu is het 17.35, nog geen slippers en de winkel is dicht. Erg jammer, beetje teleurgesteld..... En dan gister toch de slippers geleverd en vandaag 2 keer gebeld of alles nog goed is gekomen en of de slippers van onze dochter lekker zaten. En om door te geven dat ze verbetering gaan aanbrengen in de communicatie wat betreft levering. Eind goed al goed, super bedankt
Omdat de eigenaar in hoofdletters loopt te pushen
Al jaar en dag een vertrouwde winkel in Alphen aan den Rijn. Fijne winkelmedewerkers met de nodige kennis en vakkundigheid. Een eigen atelier aldaar, zelfs een gelegenheid om in het eigen restaurant wat te nuttigen. Binnen gezellig en knus maar ook een fijn terras aan het water met een mooi uitzicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid