facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Ieperen Groep B.V.

Van Ieperen Groep B.V.

Info

Renovatie en onderhoud | Duurzame kwaliteit | Bewoner centraal | Conceptueel Bouwen: Renovatie op Maat en Prestatiehuis

Geschiedenis

Als gespecialiseerde aannemer die werkt voor woning- corporaties bieden wij oplossingen aan onze opdrachtgevers. Deze oplossing is Renovatie op Maat®.

De bouwsector is heel complex. Er doen zich krachtige ontwikkelingen voor. Ook onze opdrachtgevers, de woningcorporaties, zijn in beweging. Zij zoeken oplossingsgerichte en betrouwbare partners. De Van Ieperen Groep draagt aan die ontwikkelingen bij met het unieke bouwconcept 'Renovatie op Maat®'. Dit bouwconcept kenmerkt zich door 'budgetneutraal bouwen' en 'ontzorgen'.

Centraal in onze aanpak van renovatieprojecten staat de preventie van faalkosten en meerwerk door middel van procesbeheersing en procesharmonisatie. Voor de opdrachtgever een kopzorg minder. Wij ontwikkelden voor deze renovatieprojecten de zogenaamde Fasecontracten.

Wij, de Van Ieperen Groep en onze co-makers, zijn vooral ontzorgers. Wij nemen opdrachtgever en huurder veel zorg en rompslomp uit handen. Door conceptuele oplossingen en door goed management. Dat kunnen wij omdat wij meedenkers zijn. En omdat wij ons zorgvuldig inleven in uw situatie en problemen.

Adres: Swammerdamweg 16, 3401 MP IJsselstein
Telefoonnummer: (+31) 30 68 68 121
Stad: IJsselstein
Route: Swammerdamweg 16
Postcode: 3401 MP



op zoek naar gerelateerd: Van Iperen meststoffen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Wit Computers & Telecom De Wit Computers & Telecom 821 meter Prima en snelle service. Tablet om 13.30 besteld via website en al om 14.30 dezelfde ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid