facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hoogstraten Fietscorner

Van Hoogstraten Fietscorner

Info

Al meer dan 80 jaar fietsplezier!
Fietscorner.nl is de online fietsenwinkel van Van Hoogstraten Fietsen en hét adres voor nieuwe en gebruikte fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding.

Geschiedenis

Van harte welkom op de Facebook pagina van van Hoogstraten Fietsen Venlo/Tegelen.

Meer als 80 jaar een begrip in de regio.

Wij zijn gevestigd aan de burgemeester gommansstraat, net voor de brug naar Venlo.
In Tegelen zijn wij gevestigd aan de Sint Annastraat 59, bij de Heilig Hart kerk op de Heide.
En online op www.fietscorner.nl!

Bij van Hoogstraten Fietsen wordt de klant geholpen door echte specialisten met een jarenlange ervaring. En dat is beslist geen overbodige luxe, nu veel fietsconsumenten de stormachtige ontwikkelingen in de rijwielbranche nog maar nauwelijks kunnen overzien, internet online verkopen en elektrische fietsen. Op zo'n moment is een eerlijk en professioneel advies heel belangrijk.

Gedetailleerde kennis van de laatste ontwikkelingen en trends op fietsgebied vormen de basis voor het succes van van Hoogstraten Fietsplus. Wij laten U als klant gaarne mee profiteren van onze specialistische kennis en ervaring.

Als U van plan bent een nieuwe fiets aan te schaffen, dan nemen wij alle tijd van de wereld" om erachter te komen voor welk doel de nieuwe fiets gebruikt gaat worden. Zo ontstaat er een goed "gebruiksprofiel" dat de basis vormt voor verdere advisering. Tijdens het adviesgesprek komen natuurlijk tal van andere onderwerpen ter sprake.

Zoals het budget dat de klant wenst te besteden. Vanzelfsprekend wordt ook stil gestaan bij de vraag welke speciale wensen er bij de klant leven, bijvoorbeeld op het gebied van diefstalpreventie en -verzekering, veilige fietsverlichting, accessoires en afmontage.

Van Hoogstraten Fietsplus onderscheidt zich niet alleen met kwaliteitsadviezen en royale aandacht voor de wensen van de klant. Ook het leveringsassortiment in fietstypen en accessoires is ongekend breed en dat allemaal in verschillende prijsniveaus. Aan elke klant kan een fiets geleverd worden met een optimale prijs/prestatieverhouding.

Natuurlijk is ook het onderhoud en de reparatie van Uw fiets bij van Hoogstraten Fietsplus in de allerbeste handen.



"Van Hoogstraten Fietsen. Gazelle - Batavus - Sparta - Koga - Cortina - - Advanced - Conway - Victoria - Popal."
Adres: Van Laerstraat 27, 5921jg Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-3821464
Stad: Venlo
Route: Van Laerstraat 27
Postcode: 5921jg



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Venlo, Fietsenwinkel Venlo uitverkoop, Van Hoogstraten fietsen, Van Hoogstraten Tegelen, Van Hoogstraten Blerick, Van Hoogstraten Blerick openingstijden, Elektrische fiets Venlo, Fietsenmaker Venlo Zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scooter Center Venlo Scooter Center Venlo 643 meter Reparaties aan Motoren, Bromfietsen, Scooters, Minibike, Quads
Fast Cycles Venlo Fast Cycles Venlo 752 meter Vandaag mijn Cube Litening c68x SLT prime silver opgehaald bij deze winkel. Ik moet e...
De Fietsenmaker Venlo De Fietsenmaker Venlo 2 km Prijs/kwaliteit/service is dit echt een topper! Goed advies, snel en niet duur voor s...
Recensies
Al een tijdje op zoek naar E- bikes. Veel plaatsen bezocht in de grensregio. Overal wil men E-bikes verkopen. De een nog beter als de andere.... Fietscorner wil natuurlijk ook E- bikes verkopen. Echter het eerlijke advies heeft de doorslag gegeven. Hoeft niet perse een riemaandrijving te zijn mag ook een ketting zijn. Verschil : best veel geld en ik merk het verschil in geluidsniveau niet. Onderhoud moet er sowieso gepleegd worden. Daarom mag Fietscorner ze leveren.
Binnen 2 dagen nieuwe fiets geleverd. Bij afhalen in winkel goed en vriendelijk geholpen
Ik kwam om iets aan mn verouderde fiets te laten maken, de vrouw aan de counter was toch wel zo vies arrogant en neerbuigend dat ik hier nooit meer terug kom. Zo iemand zou niet met mensen moeten werken.
16-1-2023: ik ging me in de winkel oriënteren op een e-bike. Op basis van mijn wensen heeft Arnaldo mij professioneel advies gegeven en ben ik erg snel tot een goede keuze kunnen komen. Hij was erg klantvriendelijk, servicegericht en tegelijkertijd gaf hij me het gevoel dat alle adviezen/proefritjes vrijblijvend was. Erg prettig om je nergens toe verplicht te voelen. Arnaldo heeft me zeer goed geholpen! Blij met een fantastische fiets en alle service die Fietscorner mij biedt.
Twee weken terug bij Van Hoogstraten Blerick geweest voor informatie over een elektrische fiets. Gesproken met een kundige meneer. Hij was echter over één ding duidelijk een proefrit maken zat er niet in. Daarvoor verwees hij ons naar het experience center van Advanced. Die bleken echter helemaal geen fietsen op voorraad te hebben en waren verbaasd dat ik doorgestuurd werd. Voor ons was het toen klaar. €4500 uit willen geven voor een fiets, geen proefrit kunnen maken en voor niets doorverwezen worden. Dit zijn we verder in geen andere zaak tegen gekomen. Wij hebben onze uiteindelijke 10k ergens anders uitgegeven. Waar we wel meerdere proefritten konden maken en die ons wel het gevoel gaven klant te zijn.
Al jaren de fietshandelaar voor ons. Vriendelijk, behulpzame medewerkers en "klant is koning" mentaliteit. Of je nu voor de winkel of de werkplaats komt, je voelt hun aandacht. 3 jaar geleden een Lugano E-bike gekocht op hun advies. Een Nederlands fabrikaat. Super fiets. Niets rammelt en hij fiets superlicht. Daarbij geeft Lugano 5 jaar garantie op ALLES. Dus ook de accu. Geen ander merk geeft zo lang garantie. Zoek je advies, service en assortiment dan...Fietscorner Van Hoogstraten En alweer een nieuwe fiets gekocht bij deze superzaak. En ook weer een Lugano. Het is een ontspanning om hier geholpen te worden. Bedankt Geert, Mark en Arnaldo. Ga zo door mensen
De fiets van mijn dochter 16 jaar ging afgelopen dinsdag onderweg kapot. Ik heb haar geadviseerd om met haar fiets naar Van Hoogstraten Fietscorner in Blerick te gaan. Dit was een heel eind lopen. Bij de balie werd gevraagd of de fiets bij hen gekocht was. Dit was niet het geval. Van een afstandje werd geroepen dat de fiets dan niet nagekeken kon worden. Dit kan, maar de manier waarop dit verteld werd, was ronduit onbeschoft. Zo ga je niet met mensen om, en zeker niet met klanten. Ik zei: "Dat wordt een slechte review.", waarop meneer de fietsenmaker snauwde: "Gaan we dreigen?" Schandalig, er waren op dat moment zelfs meerdere klanten in de winkel aanwezig. Wat een slecht visitekaartje. We waren van plan om de fiets provisorisch te laten maken, en dan bij Van Hoogstraten Fietscorner een nieuwe fiets te kopen. Dat was voor ons helaas geen optie meer. We zijn naar de concurrent gegaan en daar werden we op een hele vriendelijke manier geholpen. De fiets werd meteen gebruiksklaar gemaakt; tijdens het wachten kregen we een kopje koffie en een koekje. Mijn dochter kon meteen op de fiets naar huis, en ze is heel blij met haar nieuwe fiets! Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven, anders had Van Hoogstraten Fietscorner van mij -10 sterren gekregen.
Deskundig personeel en prettig in de omgang. Goede service en meedenkend met de klant. Je kan beter hier een fiets kopen dan elders bestellen via internet. Hier ben je van een goede service verzekerd waarbij je altijd terug kan komen.
Zeer fijne zaak met groot aanbod. Ook een zeer vakkundige service en onderhoudsafdeling. Ik kom al een hele tijd voor mijn fiets of nieuwe fiets bij van Hoogstraten en wat daarbij opvalt is dat er nog altijd dezelfde mensen werken dus dat vind ik ook een heel positieve eigenschap van een bedrijf. Bij van Hoogstraten heb ik vaak contact met werknemer Geert die me altijd goed informeert en advies geeft. Gisteren mijn nieuwe Lugano special opgehaald waarvan ik hoop dat het dievengilde hem niet meer verplaatst naar een voor mij onbekende bestemming.
Ik heb een paar maanden geleden een LUGANO e-bike gekocht.!! En ik ben zeer tevreden! Ik werd heel goed, vriendelijk en deskundig geholpen door Geert. De fiets zelf maakt echt zijn goede motor en sterke accu waar. De gereden kilometers kloppen ook echt met wat ze zeggen dat hij zou moeten kunnen. En nu in deze 2 flinke regen dagen rijdt hij tijdens de zware buien als een zonnetje!! Een hele tevreden klant!! Plus vergeet niet de Lugano komt met 5 jaar garantie wat aanzienlijk meer is dan bij de andere merken. Dus ik zou dit merk altijd meenemen in je zoektocht naar welke e-bike het beste bij je past.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid