facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Hoesel Aluminium Kozijnen

Van Hoesel Aluminium Kozijnen

Info

Van Hoesel Aluminium Kozijnen is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor uw gevelbouwprojecten. Wij leveren aluminium ramen, deuren en vliesgevels.

Geschiedenis

P. van Hoesel, meer dan 50 jaar een betrouwbare partner voor uw gevelbouwprojecten.
De kwaliteits- en oplossingsgerichte aanpak van P. van Hoesel spreekt uit talloze projecten welke in opdracht van (semi-)overheden, aannemers en architecten zijn gerealiseerd.
Renovatie en nieuwbouw in de utiliteitssector en woningbouw zijn onze markten.
Flexibiliteit, kennis en inzicht, klantgerichtheid en kwaliteit zijn de pijlers binnen ons bedrijf.

Een uiterst moderne en goed geautomatiseerde productiefaciliteit biedt P. van Hoesel een zeer concurrerende positie in de markt.
Wij zijn ervan overtuigd hiermee klaar te zijn voor de toekomst.
Betrouwbare en bewezen profielsystemen van Reynaers en Schüco zijn onze partners hierin. Wij verwerken vliesgevels, ramen, deuren en vouwwanden in diverse series.

Wij werken volgens een genormeerd kwaliteitssysteem en conformeren ons aan de VMRG-voorwaarden. Ons bedrijf met zijn medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat. Geproduceerde gevelelementen dragen daarnaast het SKG & KOMO-keurmerk. P. Van Hoesel is lid van de metaalunie.

De grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten, maken P. van Hoesel ook voor architecten tot een interessante partner. Ieder ontwerp in aluminium wordt vertaald in het juiste product met de gewenste uitstraling zonder concessies te doen aan de achterliggende architectonisch visie.

Veel van deze projecten onderscheiden zich in constructief of architectonisch opzicht. Dus of uw project nu een eenvoudige pui of een uiterst complexe vliesgevel omvat, u kunt altijd op ons bouwen!

Adres: Einsteinstraat 3, 5051DR Goirle
Telefoonnummer: 013-5340534
Stad: Goirle
Route: Einsteinstraat 3
Postcode: 5051DR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:45
Dinsdag: 08:00 - 16:45
Woensdag: 08:00 - 16:45
Donderdag: 08:00 - 16:45
Vrijdag: 08:00 - 16:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Polarttech B.V. Polarttech B.V. 747 meter Polarttech B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige p...
Texperience Center Texperience Center 1 km Van Puijenbroek Texperience Center, dé ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven, over...
Huijbregts Coatings Huijbregts Coatings 2 km De kunststofvloeren van Huijbregts Coatings zijn toepasbaar in elke branche! Wij zijn...
Recensies
Een mooi bedrijf voor aluminium kozijnen en vliesgevels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid